Discussió:Consell Nacional Català

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Potser si que cal precisar millor les referències, però cal un avís de manca de notabilitat? --Bestiasonica (disc.) 17:44, 11 set 2010 (CEST)

Si us plau no canvieu la categoria. Demanar el dret a convocar una consulta per a l'autodeterminació no és suficient com per a qualificar l'entitat d'independentista. Aporteu fonts --Bestiasonica (disc.) 20:56, 1 maig 2011 (CEST)
En la seva declaració de principis és parla de federalisme europeu, però no pas d'independència. [1] Pel que fa a demanar la consulta implica que el poble ha de poder decidir per ell mateix, és a dir que no creuen en l'article 2 de la Constitució Espanyola de 1978. Tanmateix, i fent política-ficció, si es produís una consulta vinculant d'aquesta mena és possible que el conjunt del poble de Catalunya decidís una altra solució que la independència amb el poble veí d'Espanya. En tot cas de la seva declaració dels anys 50 no es deriva explícitament que sigui una entitat independentista. --Bestiasonica (disc.) 21:03, 1 maig 2011 (CEST)
Quan vaig crear aquest article la meva intenció era fer referència a una organització històrica formada pels exiliats a Mèxic i que va tenir com a màxim representant Batista i Roca. Tot el que s'ha fet posteriorment ha desvirtuat la intencionalitat de l'article, ja que si bé hi ha un grup que se'n proclama successor, no sembla tenir excessiva incidència política per a dedicar-li un article. S'han fet anutèntiques animalades en la redacció i ningú me n'ha dit res.Walden69 (disc.) 00:55, 2 maig 2011 (CEST)