Discussió:Corea del Nord

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

hola,

com és que (aquí i a les wp d'altres llengües) posem a la taula el nom amb caràcters xinesos? a l'article de la wp:en diuen que a corea del nord l'escriptura xinesa va ser "abolida" fa dècades.

--Guillem(Discussió) 10:19, 7 set 2006 (UTC)

No tenen una escripura coreana pròpia?

la llengua coreana és amb símbols més senzills que els imposats. --Joan Gil JGOlaweb 20:39, 4 març 2007 (CET)[respon]

és cert que tenen una escriptura coreana pròpia --Joan Gil JGOlaweb 16:47, 13 maig 2007 (CEST)[respon]

Per cert, crec que posar que e´s un règim comunista no és cert, és un règim dictatorial de partit únic amb un sistema econòmic autàrquic de control social molt fort amb un govern militar i amb una societat empobrida. El líder és l'únic que queda d'aquell temps. Hi ha molts estats que es consideren democràcies "populars", "orgàniques", etc. i no ho són. El mateix passa aquí amb el comunisme, és comunisme "de boquilla" XD --Joan Gil JGOlaweb 16:47, 13 maig 2007 (CEST) Nusé opineu --Joan Gil JGOlaweb 16:47, 13 maig 2007 (CEST) Opino doncs. Sistema econòmic: socialista. Règim: república dictatorial. Govern: comunista autoritari (com els estalinistes i maoistes), militarista i nacionalista ("txutxe"). És a dir, no és capitalista, no és democràtic (però quin país ho és?) i popular o no... és discutible. --Ibèric (discussió) 11:50, 28 nov 2008 (CET)[respon]


Per què aquest article es exactament igual que l'article en castellà pero omet la part sobre els drets humans i el sistema dictatorial que hi ha?