Discussió:Democràcia

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca

el comentari anterior sense signar és fet per Mbosch (disc.contr.) 16:38, 2 jul 2009 (CEST) L'ultim paragraf l'he aprofitat per crear una plana anomenada "Democràcia organica". No se si sera millor al final ajuntar-ho a un article sobre el regim franquista o deixar-ho tal com esta ara, pero crec que tal com estava abans era un pel esbiaixat.

Potser a "Democracia" caldria dir que hi ha molts regims que s'han anomenat democratics pero no ho eren segons els estandards actuals, i llavors discutir-los o enllassar-hi.

Aquests fragments m'han vingut de maravella per la definició de democràcia que ens van manar per l'institut, jo crec que es una bona eina de treball pels estudiants

Està mes o menys be a mode d'esborrany aquesta definició... però s'ajusta més al concepte de democràcia liberal que a un de més ample i incloent. El punt més conflictiu diria que és la inclusió de drets humans, clarament iusnaturalista. -- Usuari:AnnubiX
El plànol queda bé, però no és gens objectiu. Proposo treure'l.

--Hug 11:52, 7 des 2006 (CET)

Hi estic d'acord. El planol assenyala els països més liberals, no els més "democràtics".
--Saganian 16:21, 1 feb 2007 (CET)
Com que no hi ha hagut més opinions i tots dos coincidim, retiro la imatge.

--Hug 17:36, 2 febr 2007 (CET)

Mapa[modifica]

El mapa d'estats que afirmen ser democràtics ha canviat a Commons, i ara no lliga amb el peu. S'hauria d'enllaçar la versió del 2008 o actualitzar el peu.--Pere prlpz (disc.) 13:52, 17 abr 2014 (CEST)

Fet Fet! --Davidpar (disc.) 14:20, 17 abr 2014 (CEST)
El mapa actual, com que es basa en el que cada país diu de si mateix, ve a ser una font primària. Valdria la pena canviar-lo per un mapa d'estats reconeguts com a democràtics per fonts fiables no primàries.—Leptictidium (digui) 20:48, 6 nov 2016 (CET)