Discussió:Dret a la sexualitat

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Tinc el permís de la WAS, en sóc membre a través de la Societat Catalana de Sexologia i sóc el traductor al català. Si l'Alonso fa el favor de treure l'avís, continuaré amb l'article.


(El paragraf de dalt, de l'usuari:Nyull l'he mogut de l'article) Xevi 09:39, 12 mar 2006 (UTC)

Si la Societat esta d'acord en que es distribueixi el text d'acord amb la llicencia GFDL, llavors no hi ha problemes de drets d'autor (segur que es el cas per la declaracio ? Sisplau llegeix-te la llicencia i assegura't que estiguin d'acord que es pot modificar, etc.).

A part d'aixo, cal considerar si l'article es "enciclopedic" d'acord als criteris habituals. Es a dir, no hi pot haver opinio, ni recomanacions, i cal que l'article no es decanti per cap escola de pensament, etc. (Viquipèdia:Punt de vista neutral) Per exemple, no hi hauria d'haver frases del tipus "seria desitjable...", "la declaracio que presento..." etc. Per la declaracio mateixa, no s'hauria d'inclorue a wikipedia, sino a wikisource (on es guarden textos originals). L'article nomes hauria de fer una descripcio tan neutra com sigui possible de que son els drets sexuals segons la comunitat cientifica, qui els promou i qui els reconeix, i fer un enllas complet cap a la declaracio a wikisource.

Xevi 09:39, 12 mar 2006 (UTC)

____________________________________________________________________________________________

Estic ben segur que no hi ha problema en trancriure la declaració, però és ben cert que es pot guardar en wikisource i fer-ne un article més resumit. L'article d'opinió previ a la declaració és meu i el vaig fer per publicar-lo, amb el permís exprés de la WAS. Ja reformaré l'article, per complir amb els criteris de neutralitat tal i com crec que molt encertadament recomanes.

L'últim paràgraf és adoctrinador, no pas enciclopèdic. Una enciclopèdia no fa a més suggeriments (Podeu consultar...) ni judicis de valor ("gran "eina...). Ser neutral en els temes en què un està implicat és difícil però cal fer-ho. Llull · (vostè dirà) 19:48, 22 mar 2006 (UTC)