Discussió:Eduard Sánchez Fàbregas

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

@Joandirlanda:, trec fotos de, coneguts? amics? Estem a una enciclopèdia i els articles no són un àlbum personal del personatge. Les que si són d'ell o el cartell d'un dels seus films les deixo. Gràcies per la teva comprensió. --Yeza (disc.) 20:45, 25 oct 2015 (CET)

Això ja passa de tota mida. L'usuari va revertint tots els canvis a poc a poc i fa com qui sentir ploure. Article protegit. Només hi poden editar els administradors. @Joandirlanda: En parlam? Pau Cabot · Discussió 21:21, 25 oct 2015 (CET)
@Yeza: Me sap greu. Ara he vist que l'estaves editant. En tot cas, sempre hi serem a temps d'esporgar ... Pau Cabot · Discussió 21:25, 25 oct 2015 (CET)
@Paucabot: no t'amoïnis gens, només era treure la referència 5, que tampoc diu res. Has fet ben fet.--Yeza (disc.) 21:28, 25 oct 2015 (CET)
@Yeza: Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 21:31, 25 oct 2015 (CET)

Sol·licitud de modificació protegida 25-10-2015[modifica]

{{modificació protegida}} Sol·licito modificar l'entrada Eduard Sánchez Fàbregas

Joandirlanda (disc.) 21:41, 25 oct 2015 (CET)

@Joandirlanda: Benvingut. He hagut de protegir la pàgina perquè no feies cas a cap tipus d'indicació. Ara, hauries d'explicar quines edicions vols fer. Si hi ha consens entre tots els editors (pensa que això és una feina col·laborativa), les incorporarem a l'article. Pau Cabot · Discussió 21:46, 25 oct 2015 (CET)
No fet No fet!, sense consens.--Àlex (Discussió) 20:12, 11 nov 2015 (CET)

Sol·licitud de modificació protegida 25-10-2015[modifica]

Demano permís per assolir la categoria Administrador per poder bloquejar el robot que gestiona la meva pàgina. M'és impossible treballar. És més em són esborrades permanentment parts significatives de l'article així com dues imatges (a l'article n'hi ha quatre). Estem parlant d'una persona seriosa. Ara ja ni tan sols puc modificar l'article perquè el robot ni tan sols em permet entrar amb el meu codi. Sisplau, què he de fer? Estic desesperat. Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Joandirlanda (disc.contr.) 21:57, 25 oct 2015 (CET)

@Joandirlanda: La pàgina l'ha protegida un humà (jo mateix) i no un robot. I l'he protegida perquè no feies cas de les indicacions que te feia. Pots llegir aquesta mateixa pàgina i la teva pàgina de discussió per entendre com has aconseguit arribar a aquest punt. Per aconseguir editar l'article, hauràs de parlar amb els companys que creuen que les teves edicions no segueixen les polítiques de la Viquipèdia i arribar-hi a un acord. Pau Cabot · Discussió 22:05, 25 oct 2015 (CET)

Sol·licitud de modificació protegida 25-10-2015[modifica]

Voldria poder tenir accés de nou al número de codi per modificar l'article Eduard Sánchez Fàbregas. El motiu és afegir-hi el seu llistat de curtmetratges i/0 els seus curtmetratges premiats. el comentari anterior sense signar és fet per Joandirlanda (disc.contr.) 23:19, 25 oct 2015 (CET)

@Joandirlanda:, anem per parts o no ens entendre'm. Si us plau, pots contestar o explicar per què creus que s'han d'afegir les dues fotos que et queixes que em retirat ja dues persones? És el primer missatge d'aquesta discussió. Gràcies --Yeza (disc.) 08:00, 26 oct 2015 (CET)

Sol·licitud de modificació protegida 26-10-2015[modifica]

{{modificació protegida}}

És la primera vegada que entro un article a Viquipèdia i necessito assessorament. Sé que obres originals i/o inèdites no s'hi poden entrar, que cal que les fonts siguin fiables, que les imatges han de ser les justes i la biografia no ha de ser literària, com si fos un web oficial. He llegit el llibre d'estil i espero que modifiqueu tot allò que calgui. Si decidiu que no hi he d'intervenir em sembla bé. Joandirlanda (disc.) 09:04, 26 oct 2015 (CET)

@Joandirlanda:, has de col·laborar i participar. Bé, altre cosa que has de saber és que no es pot copiar d'altres webs que tinguin drets d'autor o bé, en el seu defecte, si no indica res, s'assumeix que els tenen. Això sí que és una cosa innegociable per a la Fundació wikimedia i s'ha de retirar. Pel que he vist una miquetona per sobre, la primera part de la biografia és una copia literal d'una web. Si et sembla, pots redactar al teu espai de "Usuari:Joandirlanda/proves" un text alternatiu o bé l'article sencer, amb les teves pròpies paraules, fent síntesis del que posa a les fonts que consultis i indicar-les. Quan acabis ens avises si vols opinió o ajuda o el que calgui, d'acord? --Yeza (disc.) 09:16, 26 oct 2015 (CET)
No fet No fet! de moment, s'està treballant a Usuari:Joandirlanda/proves.--Àlex (Discussió) 20:14, 11 nov 2015 (CET)