Discussió:Escola de Chicago

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola @Cnc18, veig que li estàs donant una bona empenta a l'article. Bona feina! Et deixo alguns comentaris per si et serveixen a l'hora d'arrodonir-lo:

  • A nivell de continguts l'article fa molt bona cara. Potser podries dedicar unes línies a parlar de la "crisi" o l'estancament de l'Escola de Chicago fins l'arribada de Louis Sullivan, que li dóna una nova empenta i revitalitza el moviment.
  • L'observació que fas a la primera frase de l'apartat dedicat als arquitectes de l'Escola de Chicago està molt bé. Tens alguna referència per fonamentar-la?
  • Ús de negretes: si vas a qualsevol article a l'atzar (si està ben fet) veuràs que les negretes estan reservades per emfasitzar el tema de l'article a la frase inicial. A la resta del text no s'utilitzen.
  • Quan tinguis el text acabat, aquesta eina et pot servir per fer la repassada final de l'ortografia i la sintaxi.

Ànims! Si et cal res podem continuar la conversa per aquí o per correu electrònic. ESM (disc.) 19:17, 29 gen 2019 (CET)[respon]

Algun comentari[modifica]

@Cnc18: Està molt bé la feina que fas amb aquest tema. Un parell de suggeriments: 1) Podries fer esment de la influència que va tenir l'escola fora d'USA, per exemple, en l'estil d'alguns edificis de l'obertura de la Via Laietana de Barcelona; 2) Crec que els gratacels es van començar a construir, perquè s'havien inventat els ascensors, no a l'inrevés. Endavant !!. amador (disc.) 20:34, 30 gen 2019 (CET)[respon]