Discussió:Escut de Reus

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Poso aquí el text que hi havia al final de l'article:


Font: Aquest article es basat (en part reproduit) en un altra article publicat a la revista del Centre de Lectura de Reus, anonimament. Totes les ilustracions han estat escaneijades d'aquesta revista que no te copyright. Nomes disposo de les pagines referides al escut i no puc establir l'any de publicació.


Comentari meu: espero doncs que sigui una publicació antiga. Llull 20:42 22 set, 2004 (UTC)

Potser he interpretat malament la nota de peu de pàgina que semblava de les que s'han d'escriure aquí, ja que veig que s'ha tornat a introduir. Si el que es vol és citar la font a tall de bibliografia, llavors caldrà indicar el nom de la publicació i sobretot no parlar de les tasques del viquipedista en primera persona. Llull 07:57 23 set, 2004 (UTC)

Arreglat. Soc nou en aixo. A altres llocs on colaboro es justament el contrari, cada articulista assumeix la responsabilitat dels seus articles i l'staff la coordinacio. M'haure d'acostumar a Viquipedia i espero no cometre mases errors. Nota: el numero de la revista del Centre de Lectura on es va publicar l'article original, bastant mes extens, es de cap els anys 50 (195X). La revista del Centre de Lectura es un butlleti intern del socis d'aquesta biblioteca privada de la ciutat (Reus no va tenir biblioteca publica fins fa un parell d'anys) Perque jo no soc capaç de fer sortir els thubnails?. He posat les imatges amb el mateix text de codic que les banderes de l'article bandera de Reus, pero surt com si l'image no existis. Em sembla que el programa encara no m'estima i no em creu. D'altra banda volia posar les banderes a la versio castellana i anglesa, pero sembla que les imatges s'han de carregar a cada versio i tambe has d'estar registrat. Totes les imatges ocupan molt de lloc, aixi que ho deixo de moment. Tinc editat uns PDFs amb mig centenar de mapas historics d'alta qualitat de Mesopotamia (7000-2000 a.C) i el Caucas (860 a.C.-20 d.C.), pero ocupen en total uns 2 MB i (apart de que no se si d'admeten PDFs) em sembla massa fort.

Acabo d'arreglar una mica les imatges. He anat posant els titols com a peus de figura, revisa que estiguin be i afegeix els que manquin. Tambe caldria anar afegint alguns enllassos a l'article.
Pel que fa a les questions d'autor: no tinc gens clar que puguem reproduir aixo mes o menys literalment d'una revista. No conec exactament com funciona la cosa, pero tinc entes que qualsevol publicacio te drets d'autor "per defecte", i que per tant no es pot copiar a menys que tinguem permis de l'autor, o que a la revista es digui explicitament que es dona autoritzacio o que es de domini public. Pots comprovar aixo sisplau ? Xevi 18:59 23 set, 2004 (UTC)

Jo he parlat amb la direccio del Centre de Lectura i estan encantats. El que volen amb la revista es donar a coneixer aspectes de la ciutat, tot s'escriu desinteresadament, i si per Interent arriva a mes gent millor. Tot es port reproduir perque tot son temes locals molt especialitzats on el copyright no te cap sentit. Solsament podría jugar una questio de reconeixement de l'autor pero ningu sap qui ho va escriure, probablement va ser cosa d'un grup de socis, que ja deuen ser morts. Els escrits d'heraldica i vexil.logia no donen ni una peçeta i t'ho dic amb seguretat que fa anys que escric sobre aquestos temes.