Discussió:Església de Sant Llorenç de Lleida

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Avís: durant el primer quadrimestre del curs 2017/2018, aquest article ha format part del Viquiprojecte:Història de l'Art UdL.

Poso aquí unes quantes observacions per tal que la @Pilarmado: (o qui vulgui!) l'acabi d'afinar:

  • Recorda que la primera frase de l'article ha de respondre a la pregunta què és l'església de Sant Llorenç de Lleida? Després la pots acompanyar del text introductori que ja hi ha, però és una bona pràctica començar els articles amb una senzilla frase de l'estil "l'església de Sant Llorenç de Lleida és una església de Lleida", encara que soni redundant.
  • Entenc que el text encara està inacabat, però hi trobo a faltar referències. No t'oblidis de justificar d'on surt la informació, que estaria bé que no estigués completament fonamentada en pàgines web. De fet, fa relativament poc que es va publicar una monografia sobre l'església, i hi ha publicacions generalistes (Catalunya romànica, per exemple) que la tracten, a més d'articles sobre l'escultura i la relació de l'església amb la Seu Vella.
    • De la mateixa manera, crec que es podria aprofundir més sobre les peces destacades de l'interior de l'edifici. Hi ha monografies publicades sobre els seus autors que et poden servir de punt de partida.
  • Recorda que a Commons tens fotos tant de dins com de fora de l'església, per si les vols aprofitar.
  • Quan el text estigui acabat, potser voldries revisar-ne l'ortografia i la gramàtica amb aquesta eina.

De moment crec que això és tot. Ànims! ESM (disc.) 12:58, 11 gen 2018 (CET)[respon]