Discussió:Estació de Sanabria Alta Velocitat

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Cotroversia[modifica]

Trasllado de la pàgina principal:

Però no cert el que s'aquesta pretenent afirmar des de certs sectors de l'independentisme català, afirmant que és una estació per a un Poble. Aquesta afimació és si més no tendenciosa i no busca la veritat.

La línia ferroviària ha de passar per aquest punt i a causa que els Llocs de Estacionament i Avançament de Trens (PAET) s'han posar cada 150 Km, era absolutament necessari Fer una infraestructura d'aquest tipus en Sanabria, ja que aquesta a a aquesta distància de Zamora.

Aquest PAET es va decidir transformar en estació de Ferrocarril, no d'AVE, i permetre així un aprofitament d'una Infraestructura en benefici d'una Comarca que històricament ha estat aïllada i castigada durament els anys 6 als 90 per l'emigració (molt déls a Catalunya, per cert) i per la falta d'inversions.

Sent exactes, es pot comprendre de manera objectiva que una despesa de 4 M€ no suposen una despesa excessiva, mes si es compara en termes relatius amb el cost per Km de la linea d'AU: 15 M€. És com dir, si hi ha bona intenció, des van construir 270 Metres mes de línia d'AU per ajudar a una comarca amb possibilitats de futur, com mes endavant s'explica.

Sanabria és una terra meravellosa amb un incalculable valor mediambiental. No en va està aquí l'últim llac meridional d'Europa, també és una important reserva natural del llop ibèric, una terra en en el Camí de Santiago amb pobles com a Puebla de Sanabria que ha estat guardonat amb el premi "un dels pobles més bells d'Espanya" .

Sanabria es troba en la cantonada espanyola de la frontera amb Portugal. Però Sanabria no és sol medi ambient, sinó que posseeix un turisme sostenible que es transformaria en un creixement equilibrat i responsable posat que la major part del territori és Parc Natural i està prou allunyat de l'estació. Finalment, afirmar estació donarà servei a una vasta àrea: tot el nord-oest de Portugal amb ciutats de la zona com Bragança, es calcula un total de 135,000 passatgers.

Sanabria i tota l'àrea en el nord-oest d'Espanya i Portugal han estat severament castigats per l'emigració i han perdut entre els anys 60 i al 90 any gairebé tota la seva població jove. Per tant, si aquest tren no hagués tingut parada, llavors aquesta zona hauria perdut el "últim tren".

El disseny i el curs de Projecte no necessiten fer cap canvi, la qual cosa significa que no hi haurà despeses addicionals significatives, ja que el ferrocarril passarà de totes maneres. cal destacar que no és una estació de tren d'alta velocitat sinó una estació de tren normal.

Tot enginyer civil sap que les infraestructures com a carreteres, autopistes i ferrocarrils han de contenir una part de justícia social. Les infraestructures estructuren el nostre estat i els nostres països, acosten als pobles, igualen les possibilitats de les persones i intervenen en la prosperitat.el comentari anterior sense signar és fet per 87.79.34.242 (disc.contr.) 14:57, 15 març 2018‎

--Kette~cawiki (disc.) 15:43, 15 març 2018 (CET)[respon]