Discussió:Estació del Nord (València)

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Taules de línies de tren[modifica]

Caldria donar les gràcies a Vinals qui ha creat totes les plantilles de línies de tren. ara bé, no trobeu que on són ara fan lleig? Potser anirien millor junt amb els enllaços a les línies (al final de l'article) o fins i tot, substituint allò. Si fem totes les plantilles com la de la mitjana distància, que toca fer, farien tal desordre de no dir, i a més a més, al principi de l'article. També trobe moltes interferències entre les fotos tan orfenades i les plantilles, especialment desplegades. En tot cas, podríem pujar la secció de trens que ara és a sota de tot fins prop de dalt, perquè fóra més visible, i hi posem tot açò que comente dins. Que hi penseu? --espencat (discussió) 00:11, 4 set 2008 (CEST)

Jo tan sols les he adaptat de la viquipedia anglesa/alemana. Un problema que tenen potser és que al estar amagades ocupen el tamany que té el nom i fa que facin aquest zigazaga. El lloc on estan crec que queda bastant bé quan hi han pocs mapes. El lloc on proposes posar-les també podria estar bé, però llavors s'ha de treure el FIXhtml i no se com quedaria. Però pots provar-ho--Vinals (discussió) 00:24, 4 set 2008 (CEST)
Jo estic d'acord amb l'Espencat. Crec que les línies queden millor a l'apartat del servei ferroviari. En general aquests esquemes no són la part més enciclopèdica de l'article, i sobretot en una estació amb el valor arquitectònic i històric d'aquesta, i amb un article tan complet.--Pere prlpz (discussió) 00:27, 4 set 2008 (CEST)
Jo he fet una miniprova i podria quedar bé, jo crec que estaria bé refer l'apartat on el vols posar o crear-ne un altre pels mapes just a sota i depenen de les quantitats subapartats de rodalies, metro, md, ld. Com vulgueu.--Vinals (discussió) 00:36, 4 set 2008 (CEST)
Home, del codi no me'n sé gens; per altra banda, em sembla just que acabeu de ficar totes les plantilles rellevants. Aleshores podrem veure quant espai caldria trobar. Sembla lògic que els mapes de línia vagin junts amb la resta de la informació sobre les línies; per altra banda, no hi ha perquè no dedicar tot l'espai que faça falta a aquestes. Però sí que trobe que malmet un article en vies de fer-se de qualitat (en Felivet vol presentar-lo). Per altra banda la secció al final, sobre els trens, la trobe prou lletja i no tan gràfica com el que heu fet (la vaig fer jo mateixet :-) ) És clar que era un esborrany fins que algú fera el que heu fet. Suggerisc que quan tingues un moment podràs substituir la darrera secció, la de les línies, amb les plantilles vostres amb molt bon resultat. Després parlarem de si ficar aquesta secció més a dalt. Què et sembla? --espencat (discussió) 00:50, 4 set 2008 (CEST)
És a dir exactament a l'apartat de: Serveis de transport que atén l'Estació del Nord posar els mapes, no? Si és aquest apartat on us referiu, jo el que faria és ordenar-lo de dins a fora és a dir: rodalies, regional, llarga distància. Mapes de rodalies no n'hi ha cap, de regional tan sols un i de llarga distància hi han tots aquells que passen per catalunya ja que són els que hem fet, i si no vaig errat crec que no n'hi ha cap més, no?--Vinals (discussió) 01:01, 4 set 2008 (CEST)
Acabo de canviar-ho, crec que era així més o menys el que deieu, no?--Vinals (discussió) 01:11, 4 set 2008 (CEST)
Eii, trobe que molt millor. potser encara queda un poc estrany, però clar, encara falta posar la resta de les línies en plantilla. Hi ha feina... Seria difícil de incloure les altres línies de mitjana distància a la taula corresponent? Pel que fa a mapes només n'hi ha un, el del ferrocarril al PV, molt general. I els del metro, però no crec que hi ha perquè ficar allò ací. --espencat (discussió) 01:52, 4 set 2008 (CEST)
A la taula vols dir la de procedencia/destinació? Dient quina és la procedència, la destinació, l'estació anterior i la posterior, amb un moment pot estar. Fins demà.--Vinals (discussió) 01:58, 4 set 2008 (CEST)

N'he fet dues més. Que sàpiga les estacions són conforme apareixen a les llistes justament davall de la plantilla. Tanamteix, podrem tornar a comprovar a Renfe.es Per cert, tots els regionals tenen la seua fi de trajecte a València, llavors només cal comprovar la primera estació després de l'eixida. (Done fe que les destinacions finals són correctes!) Fins demà. --espencat (discussió) 02:08, 4 set 2008 (CEST)

Reordene les línes de dins cap a fora (rodalies, regionals, llarga distància) i trec les llistes de mitjana distància. Són incompletes i només orientatives. En un futur sí que voldrem ficar enllaços a la pàgina de cada línia, tal com ara tenim a la taula de mitjana distància. Per si algú vulga utilitzar aquestes llistes, les apegue ací:

--espencat (discussió) 00:50, 5 set 2008 (CEST)

Nova taula[modifica]

Crec que l'apartat de les línies podria quedar millor així (les coses que he afegit de totes maneres són provisionals ja que jo crec que de València nord tan sols surten 4 línies de rodalies):
He llegit que la circulació de les línies C-3 i C-4 entre València-Nord i València-Sant Isidre és van suspendre aquest any per obres d'alta velocitat i que provisionalment l'inici de línia d'aquestes dues línies és Sant Isidre així que és podria posar les dues línies afegint fora de servei o amb un asterisc i l'explicació a sota. PD. Si és decidís fer així s'hauria d'arreglar valencia-sant isidre ja que crec que entre nord i sant isidre hi ha una altra estacií si no vaig errat.--Vinals (discussió) 12:01, 6 set 2008 (CEST)
Procedència/Destinació < Línia > Procedència/Destinació
Cercanias Logo.svg Rodalies València de Renfe
terminal1 C-1 light blue.svg Alfafar-Benetússer Gandia /
Platja i Grau de Gandia
C-2 yellow.svg Moixent
C-3 dark pink.svg València - Sant Isidre Utiel
C-4 red.svg València - Sant Isidre Xirivella - l'Alter
C-5 green.svg València - Font de Sant Lluís Caudiel
C-6 dark blue.svg Castelló de la Plana
Mitjana Distància de Renfe
terminal1 L1 Xàtiva Alacant Terminal
Murcia / Cartagena
L3 Albacete
Ciutat Reial
L4 Alcoi
L5 Aldaia Conca
Madrid Atocha
L6 València-Cabanyal Saragossa
Osca
L7(mitjanadistancia).svg Tortosa
Barcelona-Estació de França
  1. A causa de les obres de la línia d'alta velocitat a la ciutat de València, el 2008 és va suspendre la circulació de trens entre València-Nord i València - Sant Isidre. Per això provisionalment l'Estació de Sant Isidre és el començament de les línies de Rodalies València C-3, C-4 i de la línia de mitjana distància L5.

Trens de rodalies[modifica]

Trens regionals[modifica]

Trens de llarga distància[modifica]