Discussió:Fal·làcia

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Discussió:Fal·làcies)

Referències a "lastoa.com"[modifica]

Aquest element cita la seva pròpia web (lastoa.com) com a enllaços externs de TOTS els articles que fa. CAL ?

Quan l'enllaç no té res a veure com és el cas, simplement s'han d'esborrar. En Crom té problemes, l'estan criticant arreu per fer spam cap al seu web d'una forma compulsiva. Llull · (vostè dirà) 05:50, 23 mai 2006 (UTC)

En tot cas, espero que, ara que la propaganda en el centre dels articles ha desaparegut totalment (només en poso en la part final de l'article), les crítiques ja no tinguin motiu de ser.

Tinc dret a enfadar-me, oi? O no?[modifica]

Potser no us haureu de preocupar més pel vostre impediment de la propaganda, perquè, com m'enfadi, ja no colaboraré més GENS en la Viquipèdia. I no us ho prengueu com una amenaça, sinó com l'anunciament d'un fet. Per suposat, hi ha colaboradors més interessants que jo, no vull dir que jo sigui en absolut cap supergeni ni tampoc gens imprescindible... La Viquipèdia és un gran projecte del que només sóc un granet de sorra.

Em sembla malament però tolerable que se'm tregui la propaganda. El que em sembla pitjor és que no se m'hagi avisat posant un missatge en Discussió:Cromelnordic.

Ara sé que la vostra paciència-tolerància amb la propaganda que no us interessa, de websites que no són famosos públicament com el meu, resulta que és nula.

A més, no m'agrada que furgueu en el meu passat recordant fets anteriors amb altres webs, com el Racó. Furgueu en les meves ferides per donar més pes a les paraules de la vostra regulació-anulació de la meva propaganda. Això, em senta com una ofensa. En fi, qui es pica és perquè vol, i millor que no em piqui.

Ara he de decidir si colaboro amb la vostra Viquipèdia de forma 100,00% altruista, o si dimiteixo i em deixo el meu nom d'usuari conectat, però inactiu.

Estic molt enfadat!

En fi, així és la vida. Salut.

PD: i no us preocupeu, que, sense el vostre permís, no reactivaré els links que vosaltres heu borrat. És més, m'enfada el fet que, si m'ho haguessiu demanat, jo mateix (encara que hauria estat a desgana) us hauria borrat el link, i així, si més no, us haurieu estalviat una mica de feina. Perquè no vareu preguntar? Però el tema és que no em vareu consultar pas. Vosaltres sabreu.

--cromelnordic 10:01, 26 jun 2006 (UTC)

Fal·làcia / fal·làcia lògica[modifica]

Tenim una Categoria:Fal·làcies i una Categoria:Fal·làcies lògiques, però l'article Fal·làcia no fa cap distinció entre el terme general i el terme Fal·làcia lògica (observeu, a més, la redirecció). Jo no sé si són el mateix o no, però ara mateix les categories són incoherents amb l'article. --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:40, 2 set 2015 (CEST)[respon]