Discussió:Festival de Fes de les Músiques Sagrades del Món

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

El programa complet d'actes ha de figurar a l'article enciclopèdic? Pau Cabot · Discussió 20:35, 30 abr 2014 (CEST)

Moltes gràcies Pau Cabot, però al meu entendre la riquesa d'aquest Festival és el seu contingut, que ha aconseguit vincular totes les religions i cultures del món en un únic entorn, amb conferències de gran qualitat, de les que en soc privilegiat testimoni, així com concerts realment significatius. Treure aquest material és desvirtuar el significat del Festival i de la feina que fa la Fondation Esprit de Fès, per promoure la pau i la concòrdia entre els pobles. A més el punt significatiu que l'ONU el consideri un des 12 esdeveniment més importants que promouen l'entesa i la pau entre els pobles. --Ramon Fornós (disc.) 11:12, 1 maig 2014 (CEST)
@Rfornos: No nec que la riquesa del festival sigui el seu contingut. El que pos en dubte és que l'article enciclopèdic hagi d'incloure'l quan jo crec que estaria millor explicar les diferents edicions en mode prosa i no en mode llista. El programa complet es podria posar com a referència o com a enllaç extern per si qualcú el vol consultar. No estam fent una monografia del tema sinó un article enciclopèdic, per la qual cosa, s'ha de fer una selecció dels continguts més significatius per part dels redactors dels articles. Pau Cabot · Discussió 11:32, 1 maig 2014 (CEST)
Per a mi cap problema Pau Cabot. El problema és que no hi ha cap enllaç únic que permeti mostrar els seus continguts, sinó que rastrejant els articles apareguts als diversos mitjans acabes sumant les activitats de cada edició, ja que la informació no ha estat publicada de forma homogeneïtzada. Ara be, per a mi cap problema. Si el vols canviar com creus que ha de ser, perfecte. La tasca dura de trobar-ho tot, ja la vaig fer. A tot això, saps si hi ha algun problema a la infotaula:Festivals de Música? Ja que la imatge que he posat, apareix en el resum, però no a la pàgina, dins de la infotaula. Moltes gràcies per la teva ajuda. --Ramon Fornós (disc.) 11:42, 1 maig 2014 (CEST)
@Rfornos: Una llàstima, idò, que no estigui a cap lloc aquesta informació. Una alternativa seria fer una llista a part a l'estil de Categoria:Llistes de música i posar el més rellevant a l'article. El tema de la imatge, crec que ja l'he arreglat. Pau Cabot · Discussió 11:52, 1 maig 2014 (CEST)
@Paucabot: Gràcies pels teus consells i modificació. Si em dius una pàgina com exemple que estigui així, intentaré fer les modificacions oportunes. També em falta afegir la galeria d'imatges (que en tinc moltes de meves dels darrers 4 anys) i les imatges dels cartells (de les que ja he demanat autorització a la Fundació per posar-les a Commons). També he creat una nova categoria . Sisplau, verifica que ho hagi fet be. Moltes gràcies Ramon Fornós --Ramon Fornós (disc.) 12:14, 1 maig 2014 (CEST)