Discussió:Francesc Grau i Güell

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

L'article té un cert to promocional i conté informació no enciclopèdica o poc rellevant. Caldria netejar-lo una mica.--Kippelboy (disc.) 20:50, 21 abr 2013 (CEST)

És un article clarament curriculesc i promocional i cap de les referències xerra significativament del biografiat. No ha quedat demostrada la seva admissibilitat. Crec que, a hores, d'ara, és un treball inèdit fet a partir de mencions tangencials a mitjans periodístics. Per mi, un cas clar de Viquipèdia:Encobriment de la manca d'admissibilitat. Pau Cabot · Discussió 08:21, 25 abr 2013 (CEST)
Com he anat comentant a l'autora i a resums d'edicions queda molta feina en el camp de la neutralitat perquè, com dius, té un to curriculesc i promocional. A més, molts apartats estan referenciats amb referències que no parlen d'ell, sinó del projecte/empresa on treballa. I, per tant, haurien d'anar fora. Tanmateix, crec que sí que ho és, d'admissible, pel grapat d'entrevistes que li han fet. Potser deixant-lo molt més breu del que està ara... --Davidpar (disc.) 18:47, 25 abr 2013 (CEST)

Proposta d'esborrat[modifica]