Discussió:Gabella d'Aydın-oğlu

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Una cosa són les unitats administratives i altres les dinasties. No crec que s'hagi de fusionar amb Aydın-oğhlu. --Bestiasonica (discussió) 15:18, 13 feb 2009 (CET)

Agafavala referència de la resta d'articles de Beyliks, p.ex: Beylik de Germiyan-oğhlu. El territori pren el nom de la dinastia, i per tant és molt difícil de distingir entre la història de la dinastia i el del territori que regeix. Per tant, en demanava la fusió a efectes d'uniformar-lo i estandaritzar-lo a l'estructura dels articles de tota la resta de beyliks Categoria:Beyliks turcs d'Anatòlia.--Georg-hessen Escut SVG Georg.svg (Pensa-t'ho dos cops) 05:43, 17 feb 2009 (CET)
No si ja t'entenc, però contravé el sistema de categorització d'articles. Una cosa són els articles sobre geografia i els altres són els que tracten sobre biografies o llinatges. No obstant després de llegir alguns dels articles dins de la categoria dels Beyliks turcs d'Anatolia, crec que és consentible, donat que aquests llinatges foren de curta durada i difícilment compliran el criteri dels 5 articles mínims. A la llarga i si s'amplien s'haurien d'anar separant en articles independents. --Bestiasonica (discussió) 19:01, 1 març 2009 (CET)

Crec que la confusió be d'emprar el nom dinastic per l'entitat. Potser haguera estat més apropiat parlar de Beylik d'Aydin i de dinastia d'Aydın-oğhlu. En el primer article les caracteristiques geografiques i generals de l'entitat i al segon la historia de la dinastia. Com que la seva durada fou un segle i mig, i n'hi ha un grapat potser uns vint, em sembla que no s'haurien de fusionar. No crec que sigui habitual que la dinastia i el territori estiguin fusionats (per exemple Ducat de Borbó i dinastia de Borbó).--joc (disc.) 09:25, 27 jul 2009 (CEST)