Discussió:Galeusca - Pobles d'Europa

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Coalición Canaria[modifica]

Em sembla molt estrany que Coalición Canaria demanés el vot per Galeusca quan es va presentar a les eleccions europees dins la llista Coalición Europea juntament amb el Partit Andalucista, el Partido Aragonés i Unió Valenciana. Suposo que com qualsevol partit polític el més normal és que demanessin el vot per ells mateixos i no pas per la competència. Si és cert que van demanar el vot per Galeusca s'hauria de justificar, indicant-ne la referència.

I finalment, calen tantes categories? Les categories dels partits polítics de Catalunya, Galícia i el País Basc ja estan a dins de la dels partits d'Espanya. Posant la d'Espanya, trobo que ja n'hi ha prou. --Manu bcn 22:11, 13 jul 2006 (UTC)


El nom del partit tot en majúscula?

No ho sé, jo ho he vist escrit en majúscula, minúscula i fins i tot GalEusCa. Al web del Ministeri de l'Interior [1], tots les candidatures surten escrites en majúscules així que es fa difícil saber com s'escriu correctament Galeusca. El que s'hi he vist és que el nom complet és GALEUSCA - PUEBLOS DE EUROPA, ja que dins la candidatura de Galeusca també hi havia el PSM-Entesa Nacionalista i el Bloc Nacionalista Valencià.--Manu bcn 22:37, 13 jul 2006 (UTC)
Aquest no sé com s'escriu, però Galeusca és una cosa molt més antiga que aquesta coalició. És una trobada d'escriptors en català, basc i gallec. Caldria dir-ho en algun lloc de l'article. Aquí hi ha el web de la XXIIa edició --83.36.114.200 22:56, 13 jul 2006 (UTC)

PErdoneu l'error, era el PNC i no CC segons la wikipedia en espanyol...... Pel que fa a les categories, es veritat que potser n'hi ha masses--Pere Serafi 10:56, 15 jul 2006 (UTC)

--Walden69 (disc.) 22:09, 29 des 2009 (CET)[respon]