Discussió:Húnaflói

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Manca de referències, o no[modifica]

Aquest article només té informació que es pot trobar en qualsevol mapa. Probablement, el principal problema que té és que no té res més que el que diria un mapa i potser per això no cal un article. Ara bé, cal posar una etiqueta per advertir el lector que no el llegeixi perquè no hi ha referències si no hi ha res dubtós? No veig quin servei fa, ni al lector ni a la Viquipèdia.

@Paucabot:--Pere prlpz (disc.) 19:41, 15 juny 2015 (CEST)[respon]

Què vol dir que no hi ha res dubtós? Això és perquè tu deus saber moltes coses, però jo, que som molt ignorant, no tenc clar si la badia fa 10, 50, 100 o 200 km de llarg i m'agradaria poder comprovar d'on s'ha tret la informació per contrastar-la i saber si és dubtosa o no.
S'han de citar les fonts sempre, malgrat l'article sigui curt i malgrat que algú no hi vegi res dubtós. L'argument de que no hi hagi res dubtós gairebé podria eximir la totalitat d'articles de la Viquipèdia de citar les fonts.
Sincerament, veig molt difícil justificar la creació d'un article sense complir una de les polítiques bàsiques de la casa, que és citar les fonts que hem usat per escriure'l. Pau Cabot · Discussió 19:51, 15 juny 2015 (CEST)[respon]
Ara ja hi ha referències i l'article compleix les normes. Gràcies a això, tots els que tinguin el mateix atles que tinc jo perquè el meu avi se'l va comprar fa 50 anys, podran agafar-lo i comprovar a la pàgina 109 que la badia fa 50x100 km i és a Islàndia, tot i que abans també podien. Els altres lectors que no tinguin aquest atles podran agafar qualsevol altre atles que tinguin a mà i comprovar-ho igualment, tot i que aquests també podien abans. El que no entenc és perquè abans hi havia una etiqueta dissuasiva perquè els lectors s'abstinguessin de llegir l'article i ara no hi és, si la possibilitat de comprovar el que diu l'article és exactament la mateixa que abans.
El que fa que no calguin referències per dir que París és la capital de França, que Mallorca és una illa o que el Húnaflói és a Islàndia no és que sapiguem moltes coses, sinó que és obvi on comprovar-ho.--Pere prlpz (disc.) 22:07, 15 juny 2015 (CEST)[respon]