Discussió:Herrerasaures (infraordre)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Qui els classifica fora dels teràpodes? En tens alguna referència? Fins aviat :) Keko_dc 20:09, 8 ag 2007 (CEST)

Ehé, qui no ho sé. Aquesta informació la he tret del llibre "Dinosaurios. Los señores del pasado" de José Luis Sanz. Com a autoritat dinosaurològica (en l'àmbit espanyol) jo me'l crec. Transcriuria el paràgraf però encara se'm tiraran a sobre els del copyright i tal, jeje. :)--Edustus 20:21, 8 ag 2007 (CEST)
Si el torno a veure li pregunto, fa un any vaig tenir l'oportunitat de comentar amb ell el seu llibre "los dinosaurios voladores" (sobretot les metornites i el protoavis) durant una mitja horeta, va ser fantàstic :) Keko_dc 23:07, 8 ag 2007 (CEST)
No caldrà que li comentis, m'envalo i no passo de pàgina! (Que espantós!) sort de tu que sinò "col·lo" informació falsa a la wiki! Fins a certs descobriments es dubtava de la seva posició dins de Theropoda, però ara...no es dubta! (ja m'extranyava a mi...) Ja ho he canviat. PD:Quina sort poder parlar-hi!:)--Edustus 23:15, 8 ag 2007 (CEST)

Canviant de tema, aquest article s'hauria d'anomenar Herrerasaure, però el nom ja està agafat per al gènere, Herrerasaure.--Edustus 20:22, 8 ag 2007 (CEST)

Això també ens passa amb alguns bacteris. Caldria desambiguar posant entre parèntesis el rang del tàxon desambiguat. Llull · (vostè dirà) 23:10, 8 ag 2007 (CEST)