Discussió:Illa de Santa Cruz

De Viquipèdia
(S'ha redirigit des de: Discussió:Illa Santa Cruz)
Salta a la navegació Salta a la cerca

Nom[modifica]

A menys que l'ús del nom "illa Santa Creu" tingui referències en català, s'hauria de reanomenar com a "illa de Santa Cruz", que és el nom local.--Pere prlpz (disc.) 14:55, 22 oct 2013 (CEST)

Opino el mateix. En Leptictidium va ser qui va reanomenar; hi ha constància de referències en català? --Judesba (digues...) 13:24, 14 nov 2013 (CET)
Segur que quan vaig fer el reanomenament tenia algun motiu per fer-ho, però ara mateix no trobo cap referència. Si us sembla millor reanomenar, per mi endavant.– Leptictidium (digui, digui) 13:43, 14 nov 2013 (CET)

De o no de[modifica]

Si de les illes anomenades Mallorca, Sant Llorenç, Nova Guinea, Manhatan, etc. en parlem com l'illa de Mallorca, l'illa de Sant Llorenç i l'illa de Nova Guinea, l'illa de Manhatan, etc. perquè de l'illa anomenada Santa Cruz en parlem com l'illa Santa Cruz en comptes de l'Illa de Santa Cruz? (notifico @Judesba:).--Pere prlpz (disc.) 14:40, 14 nov 2013 (CET)

@Pere prlpz: m'he limitat a recuperar el nom que ja hi havia i a seguir el patró de la resta d'illes que apareixen a la plantilla; en realitat. Si hem de seguir un altre criteri, endavant. --Judesba (digues...) 14:46, 14 nov 2013 (CET)