Discussió:Impost sobre Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

ITPAJD[modifica]

L'Impost d'Actes Jurídics Documentats no existeix com a tal, és una de les tres modalitats de l'Impost sobre Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats (ITPAJD). Tant el títol de l'article com el seu contingut no reflecteixen la realitat de la legislació fiscal espanyola actual. A més a més es parla d'una modificació de la llei que no ha existit. El que ha fet el Tribunal Suprem és fixar la jurisprudència en la matèria, però no hi ha cap canvi normatiu. Els mitjans de comunicació han recollit que el Govern espanyol pretén modificar el Reglament de l'impost, però aquesta modificació encara no s'ha produït. Manu bcn (disc.) 09:27, 8 nov 2018 (CET)

Hola, @Manu bcn:. He comprovat el que has dit i tens raó. He intentat corregir-ho. Digues-me si he fet bé. Tot ho he fet aportant una referència on s'explica allò que afirmes.--Hienafant (disc.) 12:24, 28 nov 2018 (CET)
Hola, @Hienafant: Per a mi l'error de base comença amb el nom de l'article, l'AJD no és un impost sinó una modalitat de l'ITPAJD. La resta de l'article el trobo molt millorable, però assumible. --Manu bcn (disc.) 09:46, 29 nov 2018 (CET)
Se m'ocorren dos opcions: canviar el nom de l'article per "Gravamen sobre els actes jurídics documentals" O canviar el nom de l'article per "Impost sobre Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats" (ITPAJD), reescrivint l'article. Què me'n dius, @Manu bcn:?Hienafant (disc.) 14:33, 29 nov 2018 (CET)
@Hienafant: Al meu entendre s'hauria de reescriure l'article sota el nom d'"Impost sobre Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats". No té sentit tenir un article per a una de les modalitats de l'impost, quan el propi impost no té article propi. --Manu bcn (disc.) 17:48, 31 des 2018 (CET)