Discussió:Infantesa

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Per a la fusió amb nen comenteu-ho a Discussió:Nen. Gràcies. --Bestiasonica (discussió) 12:00, 15 març 2009 (CET)

Al grup d'editores[modifica]

Veient que no contesteu als intents de recomanacions us volia dir al grups d'editores de pedagogia ?¿ que l'ús de la plantilla {{editant}} quan comenceu i treure-la quan acabeu ajuda a que qui està de seguiment (a mi m'ha passat) no editi coses abans que acabeu, ja que de vegades pot comportar pèrdua d'informació sense cap volutat de fer-ho. També estaria bé contextualitzar millor les obres de referència. En infantesa hi ha dues dades contradictòries:"Els límits cronològics són variables però acostuma a considerar-se que dura fins als 12 anys" i "La infantesa és l'etapa que comprèn des de que neix el nadó fins que té sis o set anys". És per qüestions com aquestes que són importants les referències, cal exposar clarament qui diu que dura fins els 12 i qui diu que dura fins el set. Tampoc estaria de més que sigui una informació que es doni junta. l'etapa de la infantesa és variable, segons Unautor dura fins els set i l'etapa posterior l'anomena preadolescència <ref>, mentre que l'Altreautor considera que arriba fins els 12 quan s'entra a l'etapa adolescent <ref> i hi ha qui pensa que mai deixem de ser criatures. si alguna cosa no té la corresponent <ref> millor no posar-la, per molt que ho haveu estudiat a classe i hi ha qui pensa que mai deixem de ser criatures (no vull dir que això ho haveu estudiat a classe, eh?). la forma de posar una referència múltiple (forma per no haver de copiar cada vegada tota una referència) és <ref name="nomref">la vostra referència</ref>, que la manera que queda a l'article és:[1] per després només haver d'escriure <ref name="nomref"/> i queda així:[1], que en el capítol referències es veuria

  1. 1,0 1,1 la vostra referència

.

Voldria que això ho veiés tot l'"equip de redacció". Com que em serà més feina a mí dir-ho a tothom que si us ho dieu entre vosaltres (em sembla que esteu en permanent comunicació, quan algú acaba una altra s'hi posa) espero que la informació circuli. Bona feina. Salut.--Anskar (disc.) 11:23, 4 nov 2011 (CET)

Fusió[modifica]

procedeixo a retirar la plantilla de fusió(ja que ja sa dut a terme).Salutacions.--Nord oliver (disc.) 15:47, 26 maig 2012 (CEST)

sa desfet la fusio? sa tornat a crear el article nen?.no se pensaba que haviem arribat a consens de fusionar nen dins infantesa i ara esta al reves?--Nord oliver (disc.) 14:08, 12 juny 2013 (CEST)