Discussió:Jacobinisme

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'article diu que el jacobinisme és important però no explica què és ¿? Llull 13:01 13 feb, 2005 (UTC)

D'acord, ara explica què és, però l'últim paràgraf sobra del tot. Una enciclopèdia es cartacteritza per respondre a preguntes, no per formular-ne. L'elimino. Llull 12:47 16 feb, 2005 (UTC)


(Tret de l'article)

Però que es lo que caracteritzà vertaderament als Jacobins ? Quina va ser la seva ideología ? Perque el Jacobinisme s'ha identificat tant amb la Revolució fins al punt que molt de temps després la República es va descartar per por del terrorisme Jacobí? Xevi

Home, aquest text ja s'havia esborrat havent-ho avisat a la discussió i s'ha tornat a introduir sense discutir-lo. Llull 21:08 17 feb, 2005 (UTC)

Estic traduint l'article del francès i com que vaig patir un tall de connexió me pensava que per això el tros d'article no s'havia guardat i el vaig tornar a escriure. Si anau esborrant el que vaig escrivint me sembla que val mes deixar-ho anar i que acabi l'article un altra. Per altra part, tal vegada una enciclopedia no hagi de formular preguntes, però a l'edició en francès l'article esta escrit així. Qued a l'espera de la vostra autorització per acabarlo de traduir.--Joan 16:06 20 feb, 2005 (UTC)

Si estàs fent un article i el tens a mig fer, hi has posar la plantilla {{inacabat}} o sinó ja saps que pot passar això. De fet la base de la Viquipèdia és poder fer aquestes revisions constants per millorar-ne el contingut. Pel que dius, aquest paràgraf és un de transició pel que ve després. Segueix sense agradar-me, crec que s'hauria de redactar el text escrivint que hi ha dubtes i no en forma de preguntes, però no és el mateix ni molt menys que deixar-ho com la nota final, com si fos un resum d'enigmes no resolts d'un capítol televisiu sobre obscurantisme. Llull 18:05 20 feb, 2005 (UTC)

Aleshores com que el puc traduir del francès, pero no en se prou sobre el jacobinisme per arribar a conclusions, l'he deixat com a esborrany, i algún altra ja l'acabarà.--Joan 09:28 25 feb, 2005 (UTC)