Discussió:Joaquim Claret i Vallès

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Imatges lliures o no[modifica]

Les tres fotografies que hi ha a l'article i a commons:Category:Joaquim Claret i Vallès, encara que hagin estat fetes per la mateixa usuària que les ha carregat, són imatges d'una escultura que té drets d'autor. Aleshores, per evitar que les esborrin els administradors de Commons quan les vegin caldria que:

  • Si són fotos d'escultures que són al carrer, posar-hi {{FOP}} per indicar que són lliures per la llibertat de panorama. Complementàriament i tenint en compte que les fotos tenen el fons esborrat, convindria posar a quin lloc s'ha fet la foto.
  • Si no són al carrer, aleshores cal el permís dels titulars dels drets d'autor de l'escultura, d'acord amb Viquipèdia:autoritzacions o les pàgines equivalents de Commons.
  • Si el fotògraf no fos qui les ha carregat, aleshores caldria, a més, el permís del fotògraf.--Pere prlpz (disc.) 18:23, 28 nov 2012 (CET)[respon]
@Cristinarodriguezsam: El problema amb les fotos segueix essent el mateix que fa dos anys.--Pere prlpz (disc.) 20:38, 3 nov 2014 (CET)[respon]

Fotos[modifica]

Jo en sóc l'autora i m'atorgo el permís!

)