Discussió:Jordi Estadella i Gràcia

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

"donava vida a personatges com Tato Ganduxer o Tito B. Diagonal" No exactament: Tato Ganduxer era un personatge, amic del Tito, al qual aquest es referria i del qual explicava anècdotes en les al·locucions que feia, especialment en l'espai "Ecos mundanos", dins del programa "Al mil por mil", a Ràdio Joventut.

També participà fent personatges i imitacions, com la resta de l'equip (Bachs, Pallardó, Arguimbau, Román...) a "El Sacapuntas", a la mateixa emissora, però ja anomenada (crec) Radiocadena.

I va ser presentador d'un programa musical, el nom del qual no recordo, amb una selecció exquisida i d'un molt bon gust, amb comentaris de gran qualitat.

Raimon de P. Pavia i Segura raimonpavia@hotmail.com el comentari anterior sense signar és fet per 83.247.136.67 (disc.contr.) 09:37, 30 abr 2010 (CEST)

L'usuari Raimon podria contribuir a millorar l'article en la mesura de les seves possibilitats, en lloc de quedar-se a la discussió. Ho dic amb tota la cordialitat.--Climent Sostres (disc.) 13:05, 30 abr 2010 (CEST)