Discussió:Joventut Socialista de Catalunya

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Benvolguts amics de la Viquipèdia, És el primer cop que provo de col·laborar amb la Viquipèdia, tot i que fa temps que trobo que és un projecte molt interessant. Vaig fer el primer esborrany de l'article sobre la JSC (Joventut Socialista de Catalunya). Agraeixo els canvis introduits per altres persones, que de ben segur són viquipedistes experts. Només volia demanar ajuda per dues qüestions: la primera, ja que no tinc ni idea de com introduir millores en el format de l'article (malgrat haver llegit atentament el Libre d'estil i altres pàgines d'ajuda. Potser algú m'hi voldrà donar un cop de mà, ja que veig que s'ha posat l'article en la llista dels que requereixen millores de contingut o d'estil. En segon lloc, no sé com demanar a la persona que va introduir les imatges de les banderes antiga i actual de JSC que faci dues petites correccions, si pot ser. Es tractaria d'ajustar el nom de l'organització, a la bandera antiga, ja que la denominació correcta és Joventut Socialista de Catalunya, i no Joventuts Socialistes de Catalunya, i la segona és que, malgrat que el logotip ha canviat, la bandera no (i les sigles, correctament reproduïdes per l'autor del gràfic de la bandera nova, van inscrites dins d'un quadrat format per una línia blanca que el perfila).

En fi, si en voleu discutir amb mi, n'estaré encantat, tinc ganes d'aprendre una mica com funciona això de la Viquipèdia, per si puc ser útil. Salut! Ferran Pedret

Hola Ferran, benvingut a la Viquipèdia, esperem que puguis fer noves aportacions al projecte. T'aconsello que et registris com a usuari, és molt senzill, i això et permetrà fer un seguiment dels articles que més t'interessin (o potser ja estàs registrat, però no saps signar: quan edites una pàgina de discussió, desprès del teu comentari, clica al segon recuadre comptant des de la dreta. així sortirà la teva signatura i l'hora i el dia en que has fet el comentari).

Pel que fa als canvis que proposes, t'explico com fer el primer que dius (el segon, no se fer-ho): Si edites la`pàgina, veuràs que hi ha un codi per col·locar la imatge. Dins d'aquest codi veuràs escrit Joventuts Socialistes de Catalunya. Simplement has de canviar aquest text per Joventut Socialista de Catalunya, sense canviar res més del codi. Prova-ho, a veure si te'n surts (si no, ja ho modificaré jo). --Hug 19:21, 23 ag 2006 (UTC)