Discussió:LOOP: El festival de videocreació de Barcelona

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Fusió d'apartat[modifica]

@Eloi Román Hernández: No trobo pertinent afegir una definició de videoart, quan ja existeix el propi article. Recordeu que la Viquipèdia no és una col·lecció indiscriminada d'informació. Salutacions!--Docosong (disc.) 14:01, 2 des 2019 (CET)

Justificació[modifica]

@Docosong Si que tens raó en quant a que hi ha l'apartat de <videoart> com a font d'informació principal, però en aquest cas utilitzo la definició per introduir la temàtica i el format permanent del festival. El que he fet és combinar el significat d'aquest format amb el propòsit del festival, ja que l'entrada de videoart parla molt bàsic del Festival LOOP. Pot ser reiteratiu, però vist d'aquesta manera pot ser més útil des del meu punt de vista.

Encara així, gràcies per interessar-te i recomanar-m'ho!el comentari anterior sense signar és fet per Eloi Román Hernández (disc.contr.) 13:11, 2 des 2019‎

@Eloi Román Hernández: Entenc la teva postura, però també m'interessaria que entenguessis que potser un article tan llarg d'un tema molt concret, amb tantes dades i detalls no és gens atractiu de llegir per ningú, com t'he dit abans la Viquipèdia no és una base de dades. Desconec el model o estructura que us han donat a l'assignatura per fer l'article però tingués en compte que la Viquipèdia és una enciclopèdia i normalment es sintetitza allò més important o rellevant, no tota la informació. Editant una bona introducció de forma comprensible i entenedora per tothom, s'estalviaran problemes de concepte. Si trobes que l'article videoart és incomplet Viquipèdia:Llanceu-vos-hi!. --Docosong (disc.) 14:48, 2 des 2019 (CET)

En acord[modifica]

Perfecte, ho intento sintetitzar més i donant una postura més centrada amb el concepte de Festival de Videoart en relació amb LOOP perquè a la gent li ressulti més adient. Gràcies per fer-m'ho veure!

Eloi Román Hernández (disc.) 16:59, 2 des 2019 (CET)Eloi Román Hernández