Discussió:Les

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Contingut actual:art. det. pl. f. Forma que pren l'article determimant davant de paraules femenines plurals.

De fet, no crec que s'en pugui treure gaire mes. Que tal crear una entrada article determinat que expliqui el concepte, i doni totes les formes catalanes, incloent variacions regionals ? I crec que es podria fer el mateix per article indeterminat, en lloc d'anar fent mini-planes per cada article. Ho deixo pels linguistes... Xevi 21:47 3 mar, 2004 (UTC)

En la taula només el topòpnim oficial. 80.30.239.120 14:03, 8 set 2007 (CEST)

Sant Jaime[modifica]

A l'article diu que celebren la festa major de Sant Jaime el 25 de juny. Sembla estrany perquè diria que Sant Jaume és el 25 de juliol a tot arreu. S'hauria d'aclarir o corregir.--Pere prlpz (discussió) 23:45, 5 nov 2008 (CET)

Les o Lés[modifica]

He fet canvi perquè tal com estava ara era incorrecte, ja que deia que la versió catalana era l'occitana i viceversa. Ho he canviat, però no estic gaire segur que, veient la discussió de Discussió:Vielha e Mijaran, hàgim de deixar l'article com a "Les" i començar dient "Les (tradicionalment en català "Lés")..." o bé "Lés (en occità i oficial "Les")...". Jo sóc partidari de, si tenim una forma tradicional, començar amb l'article amb la forma catalana i especificar que la traducció és la forma oficial (i també anomenaria per tant l'article amb la forma tradicional, sempre i quan aquesta forma existeixi i sigui realment tradicional).

Cal destacar que el garbuix ve arran d'aquest canvi. Salut.--Xtv (que dius que què?) 14:34, 17 nov 2008 (CET)