Discussió:Llista d'arbres per rànquing de Catalunya

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Coordenades aproximades o no coordenades[modifica]

D'alguns arbres no tenim coordenades però sabem en quin parc o jardí són. Estic dubtant si no val la pena posar-hi les coordenades del parc, perquè poden servir d'ajut però també confondre.--Pere prlpz (disc.) 00:20, 14 juny 2014 (CEST)

Acàcia del Japó dels jardins Bacardí[modifica]

Aquesta tarda he estat als jardins Bacardí i de l'acàcia del Japó no n'hi ha ni les restes. A la pàgina 23 de http://w110.bcn.cat/MediAmbient/Continguts/Continguts_Contextuals/Documentacio/Documents/Fitxers/Protocol_arbres_interes_gener_07.pdf (de fa vuit anys) hi surt com a baixa com a arbre d'interès local per mort. No sé què hauríem de fer nosaltres amb la llista, si treure'l directament, si deixar-lo amb un avís que ja no hi és amb la referència, o si treure'l deixant una nota al peu explicant que surt a la llista de la Generalitat però ja no existeix (amb la referència de l'Ajuntament, també). Potser l'opció que m'agrada més és la darrera, la de treure'l de la llista deixant una nota al peu.--Pere prlpz (disc.) 23:33, 5 maig 2015 (CEST)

Millor el traiem. Les dades per rànquing són del 2011 i inclouen dades històriques d'arbres morts que no s'han considerat en aquesta llista. En aquest cas està marcat com a no homologat i probablement passarà a mort quan ho revisin. --V.Riullop (parlem-ne) 10:41, 6 maig 2015 (CEST)

Palmera de Can Mercader[modifica]

Al parc de Can Mercader hi ha 31 Washingtònies, protegides com a arbre d'interès local d'acord amb la fitxa de turisme del Baix Llobregat i amb la placa de l'Ajuntament. No sé si hi ha manera de saber quina de les 31 és la que surt al rànquing, perquè a més de no haver-hi cap indicació més que les mides, resulta que la mida extraordinària és el diàmetre de la capçada, i endevinar quina és la palmera amb la capçada més ampla sembla un exercici força aleatori. Si es tracta de trobar quina era la capçada més ampla l'any que van fer el rànquing, la cosa és encara més aleatòria.

Aleshores he tirat pel dret, i la fitxa que enllaçat i les fotos que he fet són les del grup de les 31 palmeres, i la categoria de Commons que enllaçaria seria també la del grup.--Pere prlpz (disc.) 22:29, 31 maig 2015 (CEST)

Ben fet. És una arbreda d'interès local i l'única pista per la destacable és el número 2, matrícula MA-11.073.22b, font 125 {AMB2001}. Si no té cap placa específica és impossible i tampoc té gaire interès diferenciar-la de les veïnes similars. --V.Riullop (parlem-ne) 19:27, 1 juny 2015 (CEST)