Discussió:Llista de comtes d'Urgell

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

En la meva opinió, crec que s'està desvirtuant el sentit de l'article. Em sembla que s'hauria de centrar en la llista de comtes i en cas d'haver un apartat sobre la història hauria d'anar lligat a la mateixa llista i no oferir un seguit de dades històriques generals del comtat d'Urgell que, a més d'ocupar molt d'espai, no aporten res a la llista. Abans de modificar res, prefereixo debatre-ho aquí.--Sorenike (disc.) 20:23, 5 juny 2019 (CEST)

Seguint amb el que dius, fa temps que vull crear una nova pàgina amb el nom de "Història del Comtat d'Urgell" (que va a joc amb la plantilla que vaig crear i enllaçar amb aquest article). Al crear aquesta nova pàgina buidaré aquesta llista deixant només els noms (amb les taules) i el contingut just i adequat. No et preocupis!, un dia que tingui temps ho faré.--Rodamón4 (disc.) 22:06, 5 juny 2019 (CEST)
D'acord, cap problema. Però amb la informació que hi ha ara, jo crec que donaria per un article breu. I si no sempre hi ha l'espai de proves de l'usuari on pots escriure tot el que vulguis. Ho dic perquè els comtes acaben al segle XV i hi ha fets històrics apuntats que arriben fins als nostres dies, que no enganxen gaire, per no dir res.--Sorenike (disc.) 23:51, 5 juny 2019 (CEST)