Discussió:Llista de llistes de videojocs

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Categoria[modifica]

@Hienafant: Això també és una categoria. A més, aquesta ja existeix: Categoria:Llistes de videojocs. Pau Cabot · Discussió 22:29, 23 juny 2015 (CEST)

@Paucabot: No hi estic d'acord. En la descripció de la llista de llistes de videojocs he diferenciat de què va un i de què no va esta llista. És com una diferència de l'estil Categoria:Helicòpter i Categoria:Helicòpters.
M'explique millor: "Llistes de videojoc" significa "Llistes del món del videojoc"; "Llista de llistes de videojocs" significa llistes de videojocs llistades segons distints criteris.
A més, vull una segona veu que siga Bibliotecari en aquesta discussió. (Tinc dret a una segona opinió d'un superior, no?--Hienafant (disc.) 22:45, 23 juny 2015 (CEST)
@Hienafant: Primer de tot: jo no som un superior. Tenc eines d'administrador però no serveixen per res en una discussió sobre polítiques.
Segon: pots demanar més opinions, és clar, però el que estàs fent és una categoria: només inclous les llistes que ja existeixen a la Viquipèdia i això és el que fa una categoria. Si fos una llista, segurament hauria de tenir enllaços en vermell per tal de no destacar els videojocs de Konami per sobre dels d'EA Sports, per exemple. Ara mateix és una llista no neutral. Per això te dic que és una categoria, perquè la categoria no té perquè estar plena.
Tercer: No veig el paral·lelisme que vols fer amb la categoria:Helicòpter. Pau Cabot · Discussió 22:58, 23 juny 2015 (CEST)
@Paucabot: M'has convençut. Cal eliminar-la. El problema ha sigut tota l'estona meu perquè no he entés realment el que és una llista.--Hienafant (disc.) 23:04, 23 juny 2015 (CEST)