Discussió:Llista de monuments de Molins de Rei

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Alguns comentaris:

  • Can Roca. La imatge que hi ha a la fitxa de Patrimoni no és la de Can Roca de la Plaça de la Creu, tal com es pot veure en un document turístic de l'Ajuntament i al PEMU del sector de l'Hort de can Roca (Imatge a la Pàgina 52 de la Normativa)
  • Gaseosa Mallorca, Cal Boix amb adreça "Carrer General Castaños, 1". Actualment en aquesta ubicació hi ha un edifici de nova construcció.
  • Cine Versalles Palace amb adreça "Av. Barcelona 20". Actualment en aquesta ubicació hi ha un edifici de nova construcció.
  • Restaurant Esteve, Hostal del Sant amb adreça "Av. de Barcelona, 23-25". Conflicte de numeració. A l'Av. Barcelona 21-23 hi ha un edifici de nova construcció. A l'Av Barcelona 25 hi ha un edifici estret amb un basar que no està clar que hagi d'estar catalogat.
  • Habitatge a la plaça dels Caiguts, 5-7. La "Plaça dels caiguts" actualment es diu "Plaça dels Països Catalans". [1]. Encara que la fitxa parli en singular, són dos habitatges diferents tot i estar de costat (amb referències cadastrals diferents). Ambdos són modernistes. El número 5 té façana amb trencadís i pedra. El número 7, no.

--Viaranyestelat (disc.) 22:54, 6 feb 2012 (CET)[respon]

Anota-ho a Viquiprojecte:Monuments/Revisió del registre, pàgina que va dirigida als gestors del patrimoni per a que ho revisin. --V.Riullop (parlem-ne) 23:26, 6 feb 2012 (CET)[respon]
Fet Fet! --Viaranyestelat (disc.) 21:18, 7 feb 2012 (CET)[respon]

Can Rabella / Revella[modifica]

El mapa de l'ICC i el Nomenclàtor escriuen Can Revella. Proposo canviar-ho.--Pere prlpz (disc.) 15:36, 8 des 2019 (CET)[respon]