Discussió:Llista de monuments de Tolosa

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

He tret la foto de l'edifici de la Rue des Couteliers 44, perquè no hi tenia res a veure. Evidentment la referència que hi ha a la il·lustració és errònia, perquè el que surt a la foto és el pont de Sant Pere i, al fons, la cúpula de la Grava, i això és just a l'altra banda del riu d'on hi ha la Rue des Couteliers... Vejam si em vaga algun dia de pujar al commons la munió de fotos de Tolosa que tinc... --Enric (discussió) 12:52, 21 oct 2011 (CEST)

Sembla que es tracta de l'Hospici de la Grave PA00094529, però l'error ve de lluny ja que la commons:Category:Hôpital Saint-Joseph de la Grave ja té el codi malament a més d'un munt de fotos que tornaran a sortir a Viquiprojecte:Monuments/Imatges a utilitzar mentre no es modifiqui la plantilla de monument. Aviso a l'usuari responsable a Commons. --V.Riullop (parlem-ne) 14:38, 21 oct 2011 (CEST)
És que és una icona molt coneguda per a qualsevol que hagi estat a Tolosa, ja que la seva cúpula vora la Garona és inconfusible. --Enric (discussió) 15:40, 21 oct 2011 (CEST)

commonscat = Place Wilson (Toulouse)[modifica]

He tret | commonscat = Place Wilson (Toulouse) d'una desena d'edificis que tenen categories més concretes, tot i que no tinc manera de posar-les automàticament. @Vriullop: Tu tenies un robot que posava el paràmetre commonscat a partir de la fotografia?--Pere prlpz (disc.) 16:04, 1 ago 2020 (CEST)

Fet. és un bot relativament lent i pel que veig fa temps que no passava per aquesta llista. Corregeix categories inexistents o redireccions, carrega les categories de la imatge i detecta quina és subcategoria de "monuments historiques". --V.Riullop (parlem-ne) 10:25, 2 ago 2020 (CEST)