Discussió:Llista de senadors balears al Senat espanyol

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca

--Medol (disc.) 16:10, 12 ago 2014 (CEST)

Fusió[modifica]

No acabo de veure clara la fusió, Medol. De dos articles que estaven prou bé se n'ha fet un de sol amb informació manifestament redundant. Les fusions no són un simple trasllat d'informació sinó que el text traslladat s'hauria d'integrar de manera coherent en el nou article. Sincerament, aquesta fusió, al meu entendre, no millora la Viquipèdia. Si no podem dedicar molt de temps a fer una llista coherent de tots els senadors balears, jo deixaria els dos articles separats. Pau Cabot · Discussió 16:53, 12 ago 2014 (CEST)

Hi estic d'acord, ara ho desfaig, però em sembla que convindria treure la plantilla de fusió. Vaig pensar el que dius, però quan hi ha una plantilla de fusió de fa més d'un any i ningú s'hi ha oposat, em sembla que convé fer la fusió, potser he de perdre la por a treure aquestes plantilles quan no està prou clar.--Medol (disc.) 21:52, 13 ago 2014 (CEST) Trec la plantilla de fusió.--Medol (disc.) 21:55, 13 ago 2014 (CEST)
En casos així, si no s'han discutit, es pot treure la plantilla, treure-la deixant un missatge a la discussió, o deixar un missatge a la discussió i, si ningú diu res, treure-la d'aquí un temps, tot depèn de com de clar es vegi. En aquesta llista de senadors, entenc que es pot treure clarament per aquesta discussió.
Tot i això, en aquest cas el dubte més que fusionar o no fusionar pot ser esborrar (per redundant) o no esborrar.--Pere prlpz (disc.) 23:13, 13 ago 2014 (CEST)
D'acord, amb matisos, amb Medol i amb Pere prlpz. Al meu entendre, Medol, si tu ho veus clar, la fusió s'hauria de fer perquè ja són dues persones diferents que aposten per aquesta acció. Si no ho veus clar, no l'hauries de fer, evidentment.
En aquest cas, potser sí que tendria sentit fer la fusió però, com coment més amunt, requeriria més feina que només el simple trasllat en una nova secció. En aquest cas, s'hauria de deixar l'avís perquè qualcú ho executi més endavant. L'altra opció seria eliminar l'avís perquè no estàs d'acord amb la fusió. Jo no ho acab de veure clar, però si m'hagués de decantar per qualque cosa, crec que seria per la fusió complexa, que no acab de visualitzar ara mateix i per això no execut. Crec que hauríem de parlar de fusió més que d'esborrat: 1. a causa del format de les dues llistes (la de Senador per Menorca està més currada) i 2. els continguts no són totalment redundants. Pau Cabot · Discussió 23:29, 13 ago 2014 (CEST)