Discussió:Màquina de vapor

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

--Peer (disc.) 16:36, 29 jul 2009 (CEST)

--Cristianrodenas (disc.) 23:51, 3 abr 2010 (CEST)

D'acord amb una demànda de "reduir vermells", he suprimit alguns articles (indicats en alguns termes) conservant els termes. Sempre hi ha temps de tornar-los a afegir. (Per exemple : "Iots de vapor", que, en principi, tene un interès mínim). Cordialment.Roger Liart (disc.) 17:33, 3 oct 2010 (CEST)

Ok, tots aquestos vermells extra, venien d'herència de la traducció de l'anglès. Tot i que es va fer a mà, l'article tenia molts mots inadequats que he vist que s'han adaptat (falta d'experiència per part meua). Endavant doncs fins que ens hi quedem sense vermells, --Cristianrodenas (disc.) 20:30, 3 oct 2010 (CEST)
Bé. Per avui ho deixo tal com està. Si mireu l'historial veureu que he treballat una bona estona. Els criteris que he emprat per a eliminar "vermells" han estat una mica dràstics. He suprimit tots els que no considero essencials per a l'article. Per contra n'he afegit un parell. Pràcticament, fora d'uns quants casos, tots els vermells són biogràfics o d'invents amb nom de persona.Roger Liart (disc.) 00:26, 4 oct 2010 (CEST)
  • Estic treballant en aquest article. Primer he afegit algunes referències. Estic canviant una mica, l'estructura. Després afegiré més coses.Josep Esquer (disc.) 20:52, 21 oct 2016 (CEST)