Discussió:Megalitisme a Catalunya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola @Saraperellogeografia, he fet una ullada a l'article i et deixo aquí alguns comentaris que et poden servir per acabar-lo d'arrodonir.

  • Normalment tots els articles tenen un apartat introductori (que pot ser una frase o un petit paràgraf) que situa al lector. La primera frase de l'article hauria de respondre a la pregunta què és el tema sobre el que tracta el text, i estaria bé acompanyar-la d'una breu síntesi sobre el tema, que ja has anat desenvolupant al cos de l'article.
  • Les negretes estan reservades només per la primera menció al tema sobre el que tracta l'article. Fes una ullada a qualsevol article a l'atzar i veuràs (si està ben fet) que la negreta es limita a posar èmfasi a la primera frase, per deixar clar de què tracta l'article.
  • Una de les gràcies de la Viquipèdia són els enllaços interns (cap a altres articles de la Viquipèdia). Només has de seleccionar les paraules que vulguis enllaçar i fer clic al botó que que hi ha a l'esquerra del botó "cita". És força intuïtiu.
  • Suposo que ja ho tens previst, però convé que aportis referències que justifiquin els continguts que has anat introduint, i que haurien de provenir de fonts fiables i verificables. Només has de posar el cursor allà on vols inserir la referència, clicar al botó "cita" de la barra d'eines i anar seguint les indicacions del menú emergent que et sortirà.
  • Com que poses diversos exemples de tipologies de dòlmens, estaria bé il·lustrar l'article amb algunes fotografies. Només has de fer clic al menú desplegable "insereix", seleccionar "fitxer multimèdia" i utilitzar el buscador que t'apareixerà. Si vols carregar imatges, recorda que han de ser fotografies que hagis fet tu.
  • Quan tinguis el text acabat, potser aquesta eina et serveix per fer-hi una repassada final.

Ànims. Si tens dubtes em pots respondre aquí mateix o enviar-me un correu. Fins aviat! ESM (disc.) 23:38, 21 gen 2019 (CET)[respon]