Discussió:Montesa Impala

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

En primer lloc felicitar al titular de l'article, molt ben documentat i amb la millor font d'informació possible (Jordi Permanyer).

He detectat un parell d'informacions que diria que no son correctes, el nº d'unitats produïdes de impala 2, es diu que és la suma de la família impala turismo i impala 2, tinc els meus dubtes de que aquesta informació sigui certa. De impala 2 es va decidir produïr 2000 unitats, però es van acabar fabricant unes 200 més (2200). També diria que els dos models de impala 2 no van compartir el mateix nº de bastidor 04M2, però això no ho tinc tan clar. el comentari anterior sense signar és fet per IFONTT (disc.contr.) 18:13, 26 març 2014 (CET)[respon]

Sobre els teus dubtes[modifica]

Gràcies pels teus comentaris. He estat comprovant els dos aspectes que et semblaven dubtosos i la veritat és que molta informació no és que n'hi hagi (si més no jo no l'he trobada).

Les dades sobre unitats produïdes d'aquests dos models que reflecteix l'article provenen de l'única font que vaig poder trobar al seu dia, i lamentablement no estic en condicions d'assegurar que siguin fiables al 100%, però si més no són les úniques disponibles. Si vols comprovar-ho, la font és aquesta: Unitats produïdes

Pel que fa als números de bastidor, tant el web de Montesa (amb dades proporcionades per la família Permanyer, em penso) com un altre que he trobat coincideixen a atorgar-li aquest codi (4M2), per bé que efectivament sembla que el model de 175cc seria el 4M2 i el de 125 el 4M... Però al seu moment vaig interpretar que 4M i 4M2 per a un mateix model era poc probable, i a més la font que esmento per a les unitats els atorga a tots dos el mateix codi (font), per tant així ho vaig reflectir. Si em confirmes que no fou així ho canvio i li poso 4M al model de 125cc i 4M2 al de 175cc.

Aquí pots veure les fonts del que et dic:

Gràcies per tot i una salutació cordial.--Peprovira (disc.) 20:06, 26 març 2014 (CET)[respon]