Discussió:Ordinador

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca

Fotos que falten[modifica]

Faltaria posar un teclat amb la ç trencada. I una foto del supercomputador Mare Nostrum (a la UPC) enlloc del de la NASA .--Josepsbd (discussió) 18:00, 17 maig 2008 (CEST)

Diferència PC i Ordinador[modifica]

Aquest article s'anomena Ordinador, i en canvi sembla que descriu els PC's (és a dir, ordinadors personals). O bé l'article està mal anomenat i s'hauria de dir Ordinador Personal, o bé la traducció a l'anglès no és PC, o bé... estic mal fixat. Alguna idea?--Xtv 12:14, 14 des 2005 (UTC)

Aquest article descriu exhautivament els ordinadors personals. Si es volgués ampliar tot el que es diu a la resta d'ordinadors l'article es faria interminable. Per tant seria recomanable dividir l'article en dos: Ordinador per un costat i PC per l'altre com a subcategoria del primer.--89.129.135.45 (discussió) 05:50, 13 maig 2008 (CEST)
No. Aquest article descriu (amb més o menys encert) ordinadors a seques. Pels ordinadors personals hi ha l'entrada Ordinador personal. Per això en aquest article hi ha la llista es parla dels diferents tipus d'ordinador. I a la història es remunta a les primeres computadores mecàniques, i no als invents d'IBM i Apple. També si us hi fixeu, a la resta de viquipedies tenen la foto d'un supercomputador (que no es un ordinador personal).--Josepsbd (discussió) 16:11, 13 maig 2008 (CEST)

tarja vs targeta[modifica]

Com s'ha de dir? tarja de xarxa o targeta de xarxa? Vull començar a tancar articles de maquinari i hauria de tenir uns quants criteris....

targeta. ho he buscat a un manual de vocabulari informàtic editat pel gabinet de llengua catalana de la UAB...--Josepsbd (discussió) 02:12, 17 abr 2008 (CEST)

vegeu també[modifica]

no sé massa la política q regeix les seccions "vegeu també", però em sembla innecessari posar en aquesta secció enllaços a temes que ja s'han enllaçat més amunt (on a més hi ha una explicació). puc entendre que s'enllaçin temes que han quedat sueltos i que de moment es posen aquí, però lo altre em sembla un redundància. --Josepsbd (disc.) 02:21, 20 oct 2009 (CEST) a més sospito q només s'ha fet per omplir espai per guanyar determinat concurs xd--Josepsbd (disc.) 02:23, 20 oct 2009 (CEST)

introducció[modifica]

a mi em sembla que la introducció és de llargada correcta. Potser es podrien treure algunes línies però no gaire més.--Arnaugir 17:41, 22 ago 2012 (CEST)