Discussió:Pinós

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre els processos de fusió[modifica]

@Medol: Tinc objeccions sobre els processos de fusió de les masies de Pinós, en aquest cas, a l'article principal del municipi, ja que són articles perfectament ampliables, tal i com s'ha fet en altres casos. Evidentment no els puc fer tots de cop, però tenint en compte que l'avís és del desembre passat, crec que un temps més prudencial seria recomanable. --Solde (disc.) 17:23, 16 març 2018 (CET)

D'acord, tot i que no he trobat cap font fiable que en parli de manera significativa, i l'he buscat de cadascun. Per mi cap problema, endavant.--Medol (disc.) 17:27, 16 març 2018 (CET)
@Medol: He agafat aquest article com a exemple Sorribes (Pinós). De moment hi he començat a fer retocs, i tinc pendent afegir una referència d'un llibre de masies del Solsonès. @Paucabot:, un tema que hem comentat diverses vegades... per si vols intervenir. Potser cal una altra discussió "general" de la viquipèdia sobre el tema... --Solde (disc.) 18:08, 16 març 2018 (CET)
@Medol, Solde: Un tema recurrent. Diria que, les darreres vegades que n'hem parlat, que ha estat a les propostes d'esborrat, el consens estava en què els articles que no eren admissibles s'haurien de fusionar a llistes de l'estil de Muntanyola#Geografia o Llista de topònims de Sort. Pau Cabot · Discussió 10:20, 18 març 2018 (CET)