Discussió:Pompeu Fabra i Poch

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Anava a posar com a anècdota "Sabies que en Pompeu Fabra va ser catedràtic de l'autònoma 66 anys abans de què es creés? Però potser és un error: ;) http://www.uab.cat/servlet/Satellite?cid=1090508132506&pagename=UAB%2FPage%2FTemplatePageLevel2 Rata de Biblioteca 17:36 4 mai, 2005 (UTC)

vila de Gràcia / Vila de Gràcia[modifica]

Judesba: veig que has canviat "vila de Gràcia" per "Vila de Gràcia" i aquí "vila" ha d'anar amb minúscula perquè és nom comú, no forma part del topònim. Escriure "Vila de Gràcia" és com escriure "Ciutat de Barcelona", "Muntanya del Tibidabo", etc.

vila de Gràcia / Barcelona[modifica]

Per què no s'identifica el lloc del naixement amb Barcelona? el comentari anterior sense signar és fet per 193.145.56.242 (disc.contr.) 14:32, 2 nov 2015 (CET)

Perquè quan hi va néixer Pompeu Fabra no era a Barcelona. No seria incorrecte posar-hi un aclariment, però tenint en compte que ja la informació ja és a l'enllaç potser no cal carregar tant el lloc de naixement.--Pere prlpz (disc.) 15:29, 2 nov 2015 (CET)

Nacionalitat[modifica]

Hola a tots,

Us vull dir que en Pompeu Fabra va néixer a Catalunya, ESPANYA. Crec que estaria bé que es escriba el VERITABLE país de naixement d'aquest home.

Pd: Catalunya és Espanya, i el que digui lo contrari, és com si jo digués que viu al sigle V, una mentira.

Gràcies (he escribit en català per respecte a la Viquipèdia.)

Nacionalitat no és el mateix que país.--Mbosch (会話) 22:34, 7 ago 2012 (CEST)
Encara que hagi "escribit" fent veure que no saps català està clar que l'anònim és un independentista radical que creu que Catalunya no és Espanya, perquè si no, no diria que quan l'article esmenta Catalunya està dient que no és Espanya.--Pere prlpz (disc.) 22:36, 7 ago 2012 (CEST)

Nacionalidad[modifica]

Me parece muy acertado que se escriba como nacionalidad catalán. Es cierto e innegable, no encierra ninguna falsedad. En cambio poner nacionalidad española ya es tomar partido en una discusión política, actual y por todos conocida. Y lo dice alguien que no es de la península ibérica, totalmente neutral

Enginyer[modifica]

L'activitat de Fabra com a enginyer ja surt a la biografia. Posar-ho a la primera línia només fa que donar peixet als seus detractors. L'he tret.--Avignasi (disc.) 05:24, 4 ago 2017 (CEST)

Sol·licitud de modificació protegida 3-03-2018[modifica]

{{modificació protegida}}

Cambiar país per poble

TURTTLE (disc.) 17:06, 3 març 2018 (CET)

No fet No fet! Petició sense cap explicació.--Carles (enraonem) 23:59, 4 març 2018 (CET)

Articles creats sobre Pompeu Fabra[modifica]

Hola! De la Viquipèdia:V Nit de la Llengua al Món Digital es van fer uns quants articles relacionats amb Fabra en el marc de l'Any Pompeu Fabra. Alguns no queden gaire clar si tenen gaire entitat com per ser articles independents o s'haurien de fusionar amb l'article principal sobre Fabra. Jo concretament parlo sobre el que em toca per part del Viquiprojecte:Badalona, que és Pompeu Fabra i Badalona, que potser per referències i informació sí n'hi ha prou i podria arribar a ser un article independent. Crec que seria convenient debatre què seria convenient amb aquests articles.--Sorenike (disc.) 16:04, 9 des 2018 (CET)