Discussió:Memòria d'accés aleatori

De Viquipèdia
(S'ha redirigit des de: Discussió:RAM)
Jump to navigation Jump to search

== Capçal de lectura ==el comentari anterior sense signar és fet per Peer (disc.contr.) 14:36, 22 jul 2009 (CEST) Jo diria que la memòria RAM no té capçal de lectura...

  • On dic jo que en tengui? Pero bueno, si tal i com està redactat pot haver-hi confusions, doncs es canvia... amb això només volia indicar que no hi ha cap "mecànica", cap cosa que s'hagi de posicionar, i que per tant té la velocitat que permeten els circuits electrònics. 83.34.189.130 07:23 8 set, 2005 (UTC)
  • Home per dir això en comptes de "Això suposa que cap capçal de lectura s'hagi de desplaçar a una determinada posició, ja que es pot accedir a aquesta de forma directa." jo posaria "Les memòries RAM no tenen capçal de lectura, l'accés a les dades es fa mitjançant circuits electrònics, cosa que permet una gran velocitat" o algo així, a mi em va confondre una mica la teva frase, fins i tot creia que posava "Això suposa que el capçal de lectura s'hagi de desplaçar a una determinada posició, ja que es pot accedir a aquesta de forma directa.