Discussió:Ramon Salisi Bonastre

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquest article fou proposat per esborrar i es va decidir mantenir-lo pel 75% dels vots al cap de set dies.--Medol (disc.) 11:35, 21 nov 2020 (CET)

L'enllaç a l'entrevista no funciona, i pel número no aconsegueixo trobar-la al web de la revista.--Pere prlpz (disc.) 12:42, 18 gen 2013 (CET)

Comentari que era a l'article[modifica]

A l'article algú hi ha deixat el següent comentari, que trec i trasllado aquí:

« ☀Aquesta és la veritable història de la marca

"MANRESA COR DE CATALUNYA".

L’eslògan "MANRESA COR DE CATALUNYA”; el primer i únic creador, va ser l'encarregat del servei artístic dels MAGATZEMS JORBA de Manresa a on jo treballava. El senyor Ramon Salisi Bonatre, va tenir l’idea de fer unes tires adesives que jo vaig dibuixar.

Es tractava d'una tira d’AIRONFIX blanca d'uns 25 o 30 cms. de llarg per uns 4 o 5 cms. d'ample; i avia imprès l’eslògan, "MANRESA COR (DIBUIX D'UN COR) DE CATALUNYA i unes barres catalanes a un extrem i a l’altre el nom de Jorba (l’impressor n’ha de tenir alguna) Aquestes tires eren adhesives perquè es poguessin enganxar al vidre del darrere dels cotxes; es van imprimir una quantitat apreciable i es regalaven en els MAGATZEMS JORBA als clients que tenien cotxe.

Tot això va passar  en la dècada dels anys 1968-1969; l’impressor va aprofitar l’ocasió per registrar l’eslogan a nom seu i despres de quranta anys i mort el verdader autor, es fa l’autoria de la creació de la marca.

L'impressor va substituir el cor de les tires de JORBA per l'escut de Manresa segons veig en diari Regió7, i el va presentar a l’Ajuntament com a creador d’aquestes tires amb l’eslogan.

De tot el que he dit hi ha testimonis.

                                                                                               Joan Guitart Clapera

»

Em quedo amb el dubte de si deixar el comentari a la discussió o esborrar-lo, perquè la Viquipèdia no és un forum.--Pere prlpz (disc.) 11:25, 20 des 2014 (CET)