Discussió:Religió paròdica

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

He eliminat http://ooze.com/toolofsatan/ , que apareixia com a exemple de paròdia de religió. Bé, és un lloc paròdic, però com a molt és una paròdia de les crítiques cristianes als que creuen en la religió jedi... O sigui que diria que no hi ha de ser, no? --83.34.178.80 13:50, 21 mai 2006 (UTC)


Aquest article es confus i barreja coses diferents. Hi ha parodies de la religio en el sentit de parodiar una religio per motius ideologics ("pastafarisme") o senzillament comics ("Vida de Brian") i d'altres que son senzillament religions inventades per alguna obra de ficcio ("Jedi") sense que el motiu principal sigui "riure's" d'una religio determinada.

A part d'aixo, la frase Sovint l'activitat a Internet d'aquest tipus de manifestacions és superior a la de la vida real, si és que existeix en aqueixa. es tb confusa. Que jo sapiga, hi ha parodies de tot tipus des de molt abans d'Internet, si es vol dir que hi ha moltes planes webs amb aquestes parodies, es pot dir de manera mes senzilla. Xevi 15:56, 21 mai 2006 (UTC)

Aquest doble sentit de paròdia de religió el recull l'article de la viqui anglesa.--Pere prlpz 15:59, 23 jul 2007 (CEST)[respon]

En tot cas, quina diferència hi ha entre "activitat a internet" i "vida real"? Pel que jo entenc, l'activitat a internet forma part de la vida real.

Tindria sentit escriure: Sovint l'activitat a Internet de la viqpèdia és superior a la de la vida real, si és que existeix en aqueixa. ?

No supressió[modifica]

És ben real l'existència d'aquest fenomen. Se'n donen prou exemples, i a més hi ha diferents referències a altres wikipèdies. Toniher 12:54, 29 jul 2007 (CEST)[respon]

Nom de l'article[modifica]

(copiat de la proposta d'esborrament) Crec que el títol és confús. En anglès es diu Parody religion, que s'ha traduït com a Paròdia de religió, quan crec que el sentit que té és Religió paròdica, que em sembla un títol més enciclopèdic. --Meldor 00:26, 2 ag 2007 (CEST)

Tens tota la raó. Religió paròdica és més apropiat tant com a traducció com per títol. Moc la pàgina.--RR (Què n'has de dir?) 00:27, 8 ag 2007 (CEST)

Resultat de la proposta d'esborrament[modifica]

La pàgina principal d'esta discussió es va proposar per a ser esborrada el 14 de juliol de 2007

El resultat de les votacions ha estat el següent:

Es conserva per 2 vots a favor de l'esborrament, i 7 en contra al cap al cap de 26 dies

Resultat obtingut amb Viquiestris

V.Riullop (parlem-ne) 17:35, 9 ag 2007 (CEST)