Discussió:Riera de la Quadra

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Tot aquest article, encara que es titula Riera de la Quadra, descriu de fet la Riera de la Vidaleta, com l'anomenen a Reus i a Castellvell. A Almoster, la part que transcorre pel seu terme se l'anomena Barranc de Picarany. Comença al Sol Senyor, a prop del Mas del Víctor. Corre per la part occidental del terme. El recorregut és el propi d'un barranc mentre és dins del terme d'Almoster. Aproximadament on el travessa la carretera, sota la urbanització Castellmoster es va transformant en riera i primer fa de límit entre els termes d'Almoster i Castellvell i després entra dins del de Reus.

La riera de la Quadra també se la coneix com a riera d'Almoster. Comença al peu del puig d'En Cama, sota el Mas d'Alimbau. Passa a tocar de les cases d'Almoster. Des del començament fins a l'alçada del poble, uns dos quilòmetres, és, més aviat, un barranc. A partir del poble d'Almoster el pendent és més suau i es va transformant en riera. En la major part del seu recorregut fa de límit entre els termes municipals d'Almoster i de la Selva del Camp fins que entra completament dins d'aquest terme. Després entra al de Reus, passa pel costat de l'aeroport de Reus, té a la vora el monumental pi de Bofarull, a l'altura de la carretera de Tarragona, i passa a la vora de la Canonja.

Tens raó i ja he fet els canvis en aquesta pàgina i he creat l'article riera de la Vidaleta--Tabalot (disc.) 17:39, 13 ago 2009 (CEST)[respon]