Discussió:Rossinyol (bolet)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No sé pas si és una qüestió personal, però a mi em fa molt mal d'ulls cada cop que veig un article amb el parèntesi desambiguador de "(fong)". Ja sé que els fongs són la divisió del regne vegetal a què pertanyen rossinyols, rovellons i llenegues, juntament amb altres de més petits i emprenyadors que colonitzen la planta dels peus, però, no creieu més adient "Rossinyol (bolet)"? Tenint en compte que els bolets són tots aquells fongs superiors amb barret i cama... –Enric, 11:09, 25 jul 2006 (UTC)

Tranquil, només hi ha un article amb el "fong" entre parentesi de manera que els ulls se't salvaran. Trobo que es un canbi sense importancia
He estat dubtant i tot i que a mi m'agrada més bolet, al final he optat per fong que s'ajusta a la categoria on s'han inclòs fins ara els bolets. Celebro doncs que m'ho hagueu corregit. Potser millor que també canviessim la categoria a bolets. Tot esperant la tardor...--Lohen11 12:11, 25 jul 2006 (UTC)

Si això de "exel·lent" és neutral suposo a què es deu deure a terminologia boletaire. Si és així, trobo que no està prou ben explicat. Potser, en l'apartat de gastronomia, s'hi hauria de posar un enllaç a un article de referència explicant els diferents tipus de bolets des del punt de vista gastronòmic i tòxic o alguna cosa així. Llull · (vostè dirà) 09:17, 28 jul 2006 (UTC)