Discussió:Saus, Camallera i Llampaies

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

He posat el nou nom oficial del municipi, segons resolució publicada al DOGC del 10 de novembre del 2006. Però en retocar-ho a la taula han desaparegut l'escut i el mapa de localització, ja que s'han reanomenat automàticament. Algú sap com resoldre-ho? --Enric 23:18, 17 gen 2007 (CET)

El que no quadra es la definicio que hi aqui amb les que hi ha a Camallera i a Vilaür. Algu pot aclarir tot aixo ? De passada, recomanar que els nuclis de poblacio senzillament redirigeixen sempre cap al municipi. Xevi 23:36, 17 gen 2007 (CET)

Resulta que el poble de Camallera (cap del municipi de Saus, Camallera i Llampaies) està al límit del terme, tocant amb Vilaür, i una part del poble pertany efectivament també a Vilaür. D'aquí el merder. Com la Canya, les Fonts o Sant Miquel de Gonteres, per exemple, que també pertanyen a més d'un municipi. Pel que fa a l'enllaç dels nuclis de població amb el municipi pertinent, normalment no es fa, ja que cada nucli de població hauria de tenir la seva pròpia pàgina, ja que una cosa és el municipi al qual pertany, i una altra la informació d'aquell poble en particular. Ara bé, mentre no hi hagi la pàgina d'aquell nucli en particular, no em sembla malament que es remeti al municipi al qual pertany. --Enric 23:58, 17 gen 2007 (CET)

Xevi, les teves opinions són déjà conegudes a bastament. En aquest cas, l'article sobre Camallera té prou informació per ésser article. Vilallonga · (digui digui) 22:11, 18 gen 2007 (CET)