Discussió:Selecció de bàsquet d'Espanya

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Ferbr1 (discussió) 19:54, 30 maig 2008 (CEST)

Portal

Portal: bàsquet

En principi, jo crec que el títol correcte d'esta pàgina hi hauria de ser Selección de baloncesto de España per ho que se pot ver Ací, i por articles com Real Madrid Club de Fútbol. Ferbr1 (discussió) 22:22, 30 maig 2008 (CEST)

Neutralitat[modifica]

El 26 de novembre en Miquel Girones va afegir aquest paràgraf sospitós de no respectar un punt de vista neutral:

Està format majoritàriament per jugadors catalans, que no poden jugar amb la selecció catalana de basquetbol ja que no està reconeguda internacionalment, per la forta oposició de l'estat espanyol tot i l'impuls que hi dona la Plataforma Pro Seleccions Catalanes i l'ampli suport popular per tal que hi hagin Seleccions catalanes, presentant-se inclòs una ILP al Parlament de Catalunya amb més de mig milió de signatures.

Té un component clarament polític, confonent el bàsquet amb aspiracions polítiques i reclamacions de dret per al territori català. Obro aquest punt de la discussió per a possibles esmenes o valoracions sobre el paràgraf.--Àlex Esp (Discussió) 15:37, 27 nov 2009 (CET)

En cap moment hi ha una visió política, sinó real de la situació, la selecció catalana no pot jugar per l'oposició de la federació espanyola de basquetbol i el CSD, i això si que és polític. Per tant torno a posar el que ja hi havia--Miquel Girones (disc.) 22:06, 11 des 2009 (CET)


Poso la bandera corresponent a cada territori de parla catalana--Miquel Girones (disc.) 22:11, 17 des 2009 (CET)

S'ha emprat el mateix criteri per posar les banderes als diferents equips. He trobat banderes de totes les ciutats.--Àlex Esp (Discussió) 18:57, 18 des 2009 (CET)
Trec les banderes que vaig posar per tal d'evitar més conflictes d'edició. No entenc per què es canvia sempre la frase: "Actualment està formada en gran part per jugadors de la província de Barcelona", quan és veritat i es pot comprovar a la taula superior. Caldria evitar fer tanta política a la viquipèdia.--Àlex Esp (Discussió) 20:23, 23 des 2009 (CET)