Discussió:Taradell

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La informació dels barris que hi havia era incorrecte i antiga. Per això els he eliminat.

El barri del Gurri o de Mont-rodon encara existeix, però el de Sant Quirze ja és dins del poble i, desde fa fça temps hi ha altres barriades que no estan contemplades en la informació de la Generalitat com són les de la Plana de la Madriguera, Goitallops i La Roca.

Per això he eliminat la informació citada, ja que no és real. --Lluís de Taradell 08:37, 15 maig 2007 (CEST)[respon]

El que has eliminat no són els barris sinó les entitats de població que tenen una definició administrativa i s'actualitzen periòdicament al Municat. Són dades oficials. --VRiullop (parlem-ne) 17:19, 15 maig 2007 (CEST)[respon]

Tens raó en el fet que apareixen a Municat, però aquesta informació la faciliten els Ajuntaments. L'Ajuntament de Taradell no ha actualitzat la informació de les seves entitats de població i, per tant, la informació de Municat no s'ajusta a la situació actual del municipi. Les entitats de població actuals haurien de ser les següents:

- Taradell (pel nucli principal de població) - El Gurri (pel barri de Mont-rodon i, possiblement, les masies del voltant, que està ubicat a uns tres quilòmetres de l'entitat principal). - La Plana de la Madriguera (que és separada de l'entitat de població principal per un Poligon i també compta amb una àrea rural en decliu al seu voltant). - I, si es vol, La Roca, que ha deixat de ser una urbanització per esdevenir un indret on hi ha primeres residències i, per tant, hauria de ser considerada entitat de població a efectes legals per tal de dotar-lo dels serveis adequats.

També haurien de mirar de quina manera es comptabilitzen les àrees rurals del municipi que hi ha a llevant de la població, cap a la zona compresa entre la carretera de Viladrau i el Pont del Molí del Sors.

Ara bé, podem ajustar-nos a la "oficialitat" de la informació de Municat i donar una sensació d'agrupació del municipi que no s'adequa a la seva realitat actual. --Lluís de Taradell 12:53, 18 maig 2007 (CEST)[respon]