Discussió:Territori (País Basc)

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Si no estic equivocat, el que s'explica ja és a País Basc. En tot cas, poso l'avís de fusió. --V.Riullop (parlem-ne) 09:27, 15 feb 2008 (CET)

Jo crec que no s'hi explica, tot i que algunes coses surten als dos llocs, i que com més s'ampliï l'article menys s'assemblaran. És cert que es podria explicar tot en un sol lloc, de la mateixa manera que podríem fusionar departament francès amb França, però jo crec que és millor mantenir-ho separat.--Pere prlpz (discussió) 20:01, 1 oct 2008 (CEST)
Jo seria partidari de fusionar-ho amb País Basc. Es cert que hi ha continguts que no s'hi expliquen, però ho veig com un apartat perfecte per a afegir a l'article País Basc. Tanmateix, com que veig que hi ha discrepància respecte la fusió, de moment, deixo la meva opinió i no fusiono.--El noi de la garriga (discussió) 11:37, 26 oct 2008 (CET)
Personalment opino que País Basc hauria de ser l'actual divisió administrativa autonòmica de l'estat espanyol i els termes relatius als països de parla euscara hauria d'anar a Euskal Herria o les set províncies. Ara bé tal i com està ara aquests continguts s'adiuen amb els continguts actuals de País Basc, per tant crec que cal fusionar-ho. --Bestiasonica (discussió) 12:46, 19 nov 2008 (CET)
Han de ser coses distintes, com diferents són els consells insulars respecte a l'article sobre les Illes Balears o a les entrades de cada una d'elles. Una altra cosa és que calgui millorar el contingut de l'article... --Maziacs (discussió) 20:59, 22 feb 2009 (CET)

Jo també penso que no s'hauria de fussionar l'article amb el de País Basc. Aquí s'explica què és el territori històric, província basca o lurralde, no el País Basc en el seu conjunt. A més afegiré que els territoris de Biscaia i Àlaba, en la seva concepció cultural (per uns) i política-nacional (per altres) inclouen també els enclaus del Valle de Villaverde (actual enclau administratiu càntabre a Biscaia) i l'enclavament de Treviño (actualment a la província de Burgos, però dins de l'Àlaba administrativa); enclaus que per cert han sol·licitat reiteradament la seva incorporació a Biscaia i Àlaba.--Mendixka (disc.) 13:40, 13 abr 2010 (CEST)