Discussió:Vasectomia

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Informació sobre perill d'infecció per contacte sexual[modifica]

No cal indicar que la vasectomia no priva del perill de contraure una malaltia de transmissió sexual (inclosa la sida), ja que qui se la realitza no és un adolescent (aquest sí que podria fer una recerca demanant aquesta informació referent a aquest risc, però sempre serà sobre mètodes anticonceptius que estiguin al seu abast).

Cap wiki dona aquesta informació.

En tot cas aquesta informació pot ser subministrada per part dels professionals sanitaris que han de realitzar aquesta tècnica, principalment a persones amb baix nivell intel·lectual o a les que ho creguin oportú.

Són els professionals sanitaris, els educadors i els mitjans audiovisuals els encarregats de recordar que només el mètodes anticonceptius de barrera (i no tots) impedeixen les malalties de transmissió sexual, i que aquest risc és un problema ben real.

--Jmarchn (disc.) 09:43, 23 maig 2010 (CEST)[respon]

Taxa de fracàs: manca d'enllaços o suports documentals[modifica]

L'article diu que:

"Hi ha un acord general sobre la taxa de fracàs del voltant d'1 de cada 2000 vasectomies, que és considerablement millor que la lligadura de trompes per a les quals hi ha un fracàs d'1 de cada 200-300 casos."

Això no està documentat ni hi ha cap enllaç a l'artícle per a tal afirmació. De fet, ambdós métodes d'esterilització són considerats igual d'eficients per les principals societats mèdiques.