Discussió:Volt-Tour

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'informació aqui redactada prové de fonts de primera mà dels organitzadors i és certa, historicament certa. Hi ha algunes referencies a webs externes que en parlen, però van ser esdeveniments molt petits i en un moment on les webs i les xarxes socials eren incipients. Moltes referencies que en el seu dia funcionaven ja no. Prego que treieu el missatge de no neutralitat. Gràcies.

Hola @Carlespazos: tal com afirmeu a la vostra pàgina d'usuari sou membre d'aquesta entitat. Per aquest motiu, es recomanable que deixeu d'editar l'article ja que teniu un cas evident de conflicte d'interessos. Aquest fet perjudica la neutralitat de la Viquipèdia i a la llarga la imatge de la pròpia empresa. També us recomano no treure els avisos sense consens. Salutacions!--Docosong (disc.) 16:46, 20 gen 2021 (CET)[respon]

Falta de neutralitat presuposada[modifica]

És correcte que tinc una vinculació amb aquesta organització, és una orgranització petita, el seu àmbit d'acció és només a Catalunya, i que hem organitzat events durant casi 20 anys, però sempre amb molt poca repercusió. Com a organització sense ànim de lucre, tenim la nostre plana web, però ens semblava interessant tenir presencia també a Wikipedia.

Fa uns dies vaig afegir una secció nova, els Rallyes Phebus, és un fet històric que va succeir a casa nostra i poder és cert que estem implicats, però no vol dir que no siguem neutrals. Si no editem nosaltres aquesta informació, qui "neutral" la posarà a Wikipedia? o aquesta enciclopedia no vol aquest tipus de contingut?

La Viquipèdia no ha de ser utilitzada com una eina de promoció de cap entitat, vegeu VP:NO#PROMOCIÓ. La neutralitat de les enciclopèdiques es basa en el que puguin dir les fonts fiables, no en el que pugui dir un mateix. Salutacions!--Docosong (disc.) 14:25, 23 gen 2021 (CET)[respon]