Discussió:Wiki

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca

enllaç extern eliminat[modifica el codi]

elimino l'enllaç que hi havia de "Wikipedia evolution through time" per les següents raons

  1. s'hi mostren captures parcials de la pàgina principal de la wp, una per any des del 2002 (això fan 5 imatges molt semblants entre elles que no aporten gaire informació a l'article, ho podeu comprovar seguint el vincle des de l'historial)
  2. l'enllaç venia acompanyat d'un vincle (aparentment obligatori) a la pàgina principal d'un portal de contactes i altres serveis, des d'on buscar els "terms of service" en la llengua adient (crec que només estan disponibles en anglès i francès)
  3. el text complet de l'enllaç era "Wikipedia evolution through time (terms of service)" el que fa pensar que el va afegir un bot que no tenia en compte la llengua de la pàgina de destinació (és a dir, el nostre article)
  4. l'enllac era l'única contribució de la IP 83.214.29.90

els tres darrers punts (i sobretot els dos últims) em sembla que contravenen VP:EE#Què no s'ha d'enllaçar ("Enllaços afegits amb l'únic propòsit de promoció") --ArinArin 11:39, 28 ag 2006 (UTC)

Un/una el/la wiki[modifica el codi]

Què es correcte?--Joancreus (discussió) 20:45, 17 abr 2008 (CEST)

Fff, jo diria que la cosa no està gens clara, però després d'haver-ho seguit un temps diria que s'està imposant el femení tant en català com castellà. Em penso que pot ser influència de la pròpia Viquipèdia, que derivada del femení d'enciclopèdia i havent sigut l'exemple més popular de wiki, ha acabat exercint influència sobre el terme. De moment el que caldria és que a l'article definim (tot i l'aclariment inicial, que em sembla bé) si ens hi referim en femení o masculí, doncs actualment no és consistent i depenent de la frase surt en femení o masculí... I la Wikipedia anglesa no ens ajudarà en això, ells no tenen aquest problema... Algú sap com està evolucionant o definint-se la cosa en altres llengües que tinguin femení i masculí? --Esenabre (discussió) 10:38, 7 nov 2008 (CET)

La GEC ens copia[modifica el codi]

Hi ha un paràgraf clavat a l'Enciclopèdia del GREC. Dono fe que el vaig escriure jo, ampliat per Joanjoc, abans de que existís a l'Enciclopèdia. --V.Riullop (parlem-ne) 12:45, 7 juny 2009 (CEST)

Canvi de nom[modifica el codi]

L'article s'ha anomenat wiki fins avui. Avui un usuari ha fet el canvi a viqui sense cap discussió. Reverteixo el canvi en entendre que és un canvi no consensuat.

Jo entenc que una cosa és el nom de la Viquipèdia i l'altra el programari wiki, i tot el món que envolta la creació de continguts wiki, i no és qüestió d'inventar un nou nom sense ús en l'altre sentit. --Meldor (disc.) 16:54, 20 gen 2010 (CET)

Sol·licitud de modificació protegida de Ragj[modifica el codi]

{{modificació protegida}} corretgir haja per hagi


Ragj (disc.) 15:35, 5 des 2010 (CET)

Tant correcte és hagi com haja: wikt:haver. --V.Riullop (#keepitfree) 17:11, 5 des 2010 (CET)

Sol·licitud de modificació protegida de[modifica el codi]

{{modificació protegida}} contribuïsquen, canvieu per contribueixen

81.35.35.104 (discussió) 11:54, 24 abr 2012 (CEST)

I per què?, "contribuïsquen" és també normatiu.--Pere Sallavinera (disc.) 12:10, 24 abr 2012 (CEST)